Saulės pūkas parašė:
Va taip atrodoSu juo labai paprasta išsikarpyti įvairių dydžių gražius malūnėlius. Ji ir …
Kur toki radote?
Saulės pūkas parašė:
Va taip atrodoSu juo labai paprasta išsikarpyti įvairių dydžių gražius malūnėlius. Ji ir …
Kur toki radote?
TejosMamukas parašė:
Kur toki radote?
Aš JAV gyvenu, tai čia ir pirkau, bet tikrai yra ir Lietuvoj. Pabandykit paieškot medžiagomis rankdarbiams prekiaujančiose parduotuvėse pieškot ;) Jį gamina "We R Memory Keepers" ir vadinasi "Pinwheel Punch Board Kit".
Saulės pūkas parašė:
O geras! Dar ir tokiu buna dalyku!
Reikes pasidomet
vileva parašė:
O geras! Dar ir tokiu buna dalyku!Reikes pasidomet
![]()
![]()
Aha, o geriausia, kad tinkamai pagaminti tokie malūnėliai net gali suktis
TejosMamukas parašė:
Man tai aplamai neidomi niekieno nuomonevadovaujuosi visada pati savimi
bet pripazinkim, kad tikrai nera itin malonu, beje yra buve ir sioje temoje, kaip jus…
Jus cia apie mane, nei biski neisizeidziau tik sueme pyktis kad atsiranda tokiu visaziniu kurios temoka tik kritikuoti tas negerai anas negerai as taip nedaryciau as to ir ano nesirinkciau... nu vienu zodziu kiekviena stengiames kad viskas gautusi puikiai darom kaip ismanom ir palei galimybes o cia kritikuot tikrai ne vieta tuo labiau kad nesam drauges realybej kad sitaip galetume elgtis... iki siolei dar pasiskaitau kas ka cia parasot tai va mano pacios ir uzsakyti darbeliai krilstynom: 

SilvijaSakalauskiene parašė:
Jus cia apie mane, nei biski neisizeidziau tik sueme pyktis kad atsiranda tokiu visaziniu kurios temoka tik kritikuoti tas negerai anas negerai as taip nedaryciau a…
Labai gražios dėžutės su drugeliais
Dar nesu tokių mačiusi
Jus cia apie mane, nei biski neisizeidziau tik sueme pyktis kad atsiranda tokiu visaziniu kurios temoka tik kritikuoti tas negerai anas negerai as taip nedaryciau a…
O dėžutės labai mažos?
Sveiki, gal butu galima suzinoti kur pirkot silkini popieriu?
indreju parašė:
O dėžutės labai mažos?
Telpa mazdaug rafaelo saldainis
Sandruze parašė:
Sveiki, gal butu galima suzinoti kur pirkot silkini popieriu?
Labu. Gargzduose kur yra angaras geliu ten ir tokiu visokiu dalykeliu yra pigiai. Ir atlasiniu juosteliu pigiai yra ten pirkau ir juosteles kur risa balionus pripustus uz 500 metru sumokejau 1eura su centai.
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai