kas.tu parašė:
Pačio stiebelio ilgis 70cm.
O gal galit parašyti,kur konkrečiai pirkot šiuos pagaliukus?
kas.tu parašė:
Pačio stiebelio ilgis 70cm.
O gal galit parašyti,kur konkrečiai pirkot šiuos pagaliukus?
vileva parašė:
Fotosesija bus gamtoje, tad mastau pasiimti koki krepsa su užkandžiukais, vaisiais ar panTik nesumastau kokie tie užkandukai galėtų būti, kad būtų ir patogu pa…
Mini kibinukai puiki ideja ;) per savo maziaus pirkom standartinius vieno kasnio eklerinius sumustinukus, pati orkaitej kepiau sumustinukus mini (kvadratinis batonas i keturias dalis riekute, patepta abrikosu dzemu ir apibarstyta melynu pelesiu ir i orkaite), ir dziovintos sly os apsuktos sonine ir pakeptos. Dabar kur buvo krikstateviais tai buvo padaryti sumustinukai su lasisa, tortilijos sukti ukai, ir vytintu desreliu mazyciu su pomidoriukais maziukais
dzineee parašė:
O gal galit parašyti,kur konkrečiai pirkot šiuos pagaliukus?![]()
Aš Šiaulietė, tai nežinau iš kur jūs, bet pas mus vadinasi Daržininkas ši parduotuvė, tai ten gėris akims
viską galiu rasti, net pasimeti kiek visko ten pilna
kas.tu parašė:
Aš Šiaulietė, tai nežinau iš kur jūs, bet pas mus vadinasi Daržininkas ši parduotuvė, tai ten gėris akimsviską galiu rasti, net pasimeti kiek visko ten pilna…
Ačiū . Ale aš Kaune tokio gėrio turbūt nerasiu
egle.l parašė:
Mini kibinukai puiki ideja ;) per savo maziaus pirkom standartinius vieno kasnio eklerinius sumustinukus, pati orkaitej kepiau sumustinukus mini (kvadratinis batona…
Aciu, manau tortiliju reikes susukti dar. Turetu nekristi visas idaras, jei dar kokiu smeigtuku persmeigsiu
O kazko atsigert nera butinybes, kaip manot? Na vandens zinoma turesime (jei karsta diena bus, tai ir vaikams, ir suaugusiems reikes). Bet turbut kazkokiu spec gerimu gali ir nebuti gal
Kaip manot?
liubyte parašė:
mamos, gal galit rekomenduoti kur pagamina grazias pastatomas medines raides? Dekoju![]()
Medine svaja fb
Sveikos mamyte
Artėja ir mūsų krikštynos...Mano suknute bus is bodžiuko ir tiulinio sijono...o kojos vis dar neįdegusios...
labai noriu gražaus ir tolygaus įdegio...saulėjae įdegt jau nebesspėsiu, į soliariumus irgi laiko neturiu..patarkite kokį grą svaiaminio įdegio kremą ar servetėles kad galėčiau lygiai kojytes išsitept...? Gal kur salonose ištepa tolygiai? purškiamo nenoriu soliariumo...
Sveiki. Esu maciusi droge berots toki purskaliuka kojoms butent kad atrodytu idege.kikyte parašė:
Sveikos mamyteArtėja ir mūsų krikštynos...Mano suknute bus is bodžiuko ir tiulinio sijono...o kojos vis dar neįdegusios...
labai noriu gražaus ir tolygaus įde…
kotryniukas parašė:
Sveiki. Esu maciusi droge berots toki purskaliuka kojoms butent kad atrodytu idege.![]()
Nepamenat pavadinimo? kad ne ta nenusipirkciau...
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
O su kokia šiandien daryta buvo?