b1onde parašė:
![]()
Greiciausiai nebesimatys visai ?
b1onde parašė:
![]()
Driezas parašė:
As ejau su intencija kuo mazesnius det. Gydytojas atkalbejo. Pasake, kad maziau negu 325 mano sudejimui net nedetu. Ir gerai kad paklausiau, dabar buciau alkunes n…
Tikrai labai idomu ka man pasiulys;) liepa planuoju uzsirasyt konsultacijai(bus puse metu po zindymo) ir spalio vidury datytis, tik galvoju ar verta taip isanksto eit;) bet jau ziauriai idomu;)
Anzelikangell parašė:
Oho cia tai butu ishvis kazkas tokio
As jau po konsultacijos. Pirmiausia tai labai patiko dr Daunoravicius
operacija 07.12.
Zodziu, pagal mano krutines lastos forma, sake, kad man idealiai tinka apvalus Motiva implantai (labai dziaugiuosi), nes isgaus idealiai tokia forma kokios noriu (tikiuosi), kartu darys ir spenelio korekcija, nes dabar nuo zindymo vienas yra zemiau uz kita 0.5 cm ir kai isides implantai skirsis 1 cm kazkur tai matysis.
Dabar dilema del dydzio. Siulo man gydytojas detis 400ml, attodo nerealiai gerai, primatavo su ta maikute
arba 425ml, bet nezinau ar nebus per dideli 425ml. Nors skirtumas nera didelis. 425 butu gerai del to, kad sumazintu daugiau tarpeli, kuris pas mane nemazas, dabar yra naturaliai 5cn, su 400ml bus apie 4 cm, su 425 butu dar kiek mazesnis. Sako pagal mano kuno struktura galetu ir 450ml det, bet jau tada storins ir as pati nenoriu tokiu dideliu.
Tai nzn. Ka jus patartumet del dydzio? 400 ar 425?
Airita parašė:
As jau po konsultacijos. Pirmiausia tai labai patiko dr Daunoraviciusoperacija 07.12.
Priminkit koks jusu ugis ir svoris? Kaip suprantu nera didelis uzimtumas, tai man gal tikrau ner ko eit liepa i konsultacija.. nors gal uzrasytu is anksto tai datai kurios noriu. O gal klauset apie tuos naujus lengvesnius?
Airita parašė:
As jau po konsultacijos. Pirmiausia tai labai patiko dr Daunoraviciusoperacija 07.12.
Jei reiketu man rinktis, tai pasirinkciau 425
b1onde parašė:
Priminkit koks jusu ugis ir svoris? Kaip suprantu nera didelis uzimtumas, tai man gal tikrau ner ko eit liepa i konsultacija.. nors gal uzrasytu is anksto tai datai…
172 cm 64 kg, as nestora, bet ir nedziusna
va taip as siai dienai atrodau, be papu

Airita parašė:
172 cm 64 kg, as nestora, bet ir nedziusnava taip as siai dienai atrodau, be papu
![]()
Imk 425
as 172 ir sveriu 54
turiu 380. Manau tau 425 turetu but pats tas
Airita parašė:
Pas mane 400, snd deciau 425 ? o taip bijojau tu 400 ?
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai