Sveikos 😊 ar turime Panevėžy plaukimo pamokėles/užsiėmimus baseine mažiesiems nuo kokių 1.5 metukų?
Mano panelė dievina vandenį, o orai nešiltėja, gal turim kažkokia alternatyva tokio amžiaus varliukams?
Sina parašė:
Sveikos 😊 ar turime Panevėžy plaukimo pamokėles/užsiėmimus baseine mažiesiems nuo kokių 1.5 metukų?
Dembavos spa yra vaikų mankštos iki2 metų
Rouzz parašė:
Dembavos spa yra vaikų mankštos iki2 metų![]()
Super, aciu! 😊
laurasadz parašė:
Pas visus kurie dirba privaciai![]()
Kupciunaite, Janusauskas
Žinau jog tu pas kupčiunaitė ejai? Kaip jinai? Eisiu kaip tik pirmadieni del problemu,tai idomu ar nebus ta kad čia normalu ar tikrins toliau 🙊
skirmantukas parašė:
Žinau jog tu pas kupčiunaitė ejai? Kaip jinai? Eisiu kaip tik pirmadieni del problemu,tai idomu ar nebus ta kad čia normalu ar tikrins toliau 🙊
Laba, turetu patikrint, nes tikrai ji ir nestumo metu ziurejo ir echo, ir atsidaryma. Po gimdymo nuejau tai ir echo dare ar viskas tvarkoj, ir tepineli ime nors dar mm po gimdymo nebuvo
Pukute27 parašė:
O gal zinot nuo keliu men priima?
Nuo 6men
Pukute27 parašė:
O gal zinot nuo keliu men priima?
Nuo 6 mėn
laurasadz parašė:
Laba, turetu patikrint, nes tikrai ji ir nestumo metu ziurejo ir echo, ir atsidaryma. Po gimdymo nuejau tai ir echo dare ar viskas tvarkoj, ir tepineli ime nors dar…
Buvau šiandien,tai tokia maloni,išaiškino kas kakp,nuramino. Labai patiko,viska patikrino iškart.
skirmantukas parašė:
Buvau šiandien,tai tokia maloni,išaiškino kas kakp,nuramino. Labai patiko,viska patikrino iškart.
Super
zadu ir as pas ja eiti si arba kita men del lb gausiu mm, tai tikiuosi kad irgi nuramins
Sakau nepalyginsi su Ovsaniene
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai