burundukas19 parašė:
Sveikos mamytes, gal patarsit, kur galima nuvesti 4 metukų mergaite per vasarą palavinti? Negavom vasarai darželio nes turim naujagimį, o aš randu laiko tik valgyt …
Į dienos stovyklas leiskit, jei finansai leidžia
burundukas19 parašė:
Sveikos mamytes, gal patarsit, kur galima nuvesti 4 metukų mergaite per vasarą palavinti? Negavom vasarai darželio nes turim naujagimį, o aš randu laiko tik valgyt …
sirsulyte parašė:
O čia kokios skaitosi? Kur privatus darželiai organizuoja?
burundukas19 parašė:
O čia kokios skaitosi? Kur privatus darželiai organizuoja?
Nebūtinai. Pilna tokių stovyklų.
laurasadz parašė:
Bet tai kad kituose miestuose gales lankyti kas nori lyg Vln ir Kaune...![]()
Del to jog turi pilna finansavima visiems darželiams
burundukas19 parašė:
Yra stovyklų,neseniai mačiau kaip puse dienos užsiima ir maisto gauna,bet gali būti jau tėvų išgraibstytos vietos.
skirmantukas parašė:
Del to jog turi pilna finansavima visiems darželiams![]()
Tai va sakau kad cia savivaldybes sugalvojo pacios...
Pasidalink del stovyklu jei rasi
Mamos, ar kuri daretes ir kur daret detalius kraujo tyrimus, kad pasiziureti kokiu konkreciai vitaminu ir mineralu truksta ar yra per daug? Nu ziauriai nera jegu niekam jau gan ilga laika, o is lempos gert betkokius multivitaminus nebematau prasmes, nes skirtumo nejauciu. Labai detaliai dar nesigooglinau, kas kokias tyrimu programas siulo, bet kai atsidarius pirmos pasitaikiusios laboratorijos kainyna pamaciau, kad rimtesnis tyrimas kainuoja apie 300 net atsisedau 🤦♀️ siaip kraujas mano neblogas, tai seimos gydytoja grazioj formoj pasake neieskot kruopu 💩 (atsiprasau uz leksikona) ir nurase viska mazo vaiko auginimui. Bet as jauciu, kad kazkas ne taip, tai norisi paciai pabandyt atrasti, gal rimtai yra kazkoks disbalansas
Sina parašė:
Mamos, ar kuri daretes ir kur daret detalius kraujo tyrimus, kad pasiziureti kokiu konkreciai vitaminu ir mineralu truksta ar yra per daug? Nu ziauriai nera jegu ni…
Pavasaris ir dar toks šaltas. Ar vit D3 geriate? Jei ne, tai pasidarykite vid D tyrimą, gali būti, kad didelis trūkumas, o tai siaubingai jėgas atima. Gal tik tokio tyrimo ir pakaktų
Sina parašė:
Mamos, ar kuri daretes ir kur daret detalius kraujo tyrimus, kad pasiziureti kokiu konkreciai vitaminu ir mineralu truksta ar yra per daug? Nu ziauriai nera jegu ni…
Bkt ir vit d pasidarykit ir bus aisku ko jum truksta
Sina parašė:
Antejoje pabandykite, ten midi komplektas gal 40 eur, tyrimai, vitaminai ir būtinai feritina. Dėl jo gali būti silpna ir jėgų 0.
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai