Melia parašė:
Sveikutesiskilo toks klausimas. Kiek aukojote € krikstydami vaikuti Rokiskio baznycioj. Noriu orientuotis aukose. Jei nenorit viesinti, parasykit i az
![]()
Uz 3 vaikus 60 euru
Melia parašė:
Sveikutesiskilo toks klausimas. Kiek aukojote € krikstydami vaikuti Rokiskio baznycioj. Noriu orientuotis aukose. Jei nenorit viesinti, parasykit i az
![]()
Uz 3 vaikus 60 euru
Aš dar laukiu savo dienos, bet lagaminai jau sukrauti, planuoju spėti į Uteną, bet jei ne, teks ir čia gimdyti
Tai vienas lagaminas mano į palatą, kitas į gimdyklą.
Jame turiu:
Chalata
Rankšluostį,
Palutę
Kelnaites ir paketą po gimdymo.
Lėliukui pampersa, vilnones kojinytes, drabužėlius, kepurytę.
Vandens butelį.
Lyg ir viskas
Avietukas parašė:
Aš dar laukiu savo dienos, bet lagaminai jau sukrauti, planuoju spėti į Uteną, bet jei ne, teks ir čia gimdyti![]()
As jau po biski ir noriu susidelioti, kad nereiketu skubeti veliau
kada jums jau nustatyta data?
zuikute66 parašė:
As jau po biski ir noriu susidelioti, kad nereiketu skubeti veliaukada jums jau nustatyta data?
Pagal ginekologe mano tai tik 27d. O pagal du echoskopus panevezyje tai 19 diena, tai laukiu greitesnes datos
Gal kuriai nėštukei praverstų ?
Parduodu nėštukės diržą, taip pat atliko nuo nėštumo folio rugšties apie 60 tablečių (galioja iki 2018 05) ir neseniai pirktų elevit vitaminų nėščiosioms, suvartota tik 5 tabletes, galioja 2017 08 už viską noriu 10 eur. Gal kuriai būsimai mamytei pravers įsigyti pigiau.
Avietukas parašė:
Gal kuriai nėštukei praverstų ?![]()
Parduodu nėštukės diržą, taip pat atliko nuo nėštumo folio rugšties apie 60 tableč…
Labukas,
Sveikinimai mamytei ir leliukui
Ruoseisi gimdyti Utenoje kiek pamenu, na tai kai jau turesi laisvo laiko papasakok kaip ten kas,gerai?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai