Upsiuke parašė:
ka daryt..vaikas ka tik miegodamas apsikakojo...o noriu i kiemuka isvezti...tipo zadinti ir pakeisti pamperibet tada nebemiegos
![]()
jei jis nezirzia del prikakotu sauskelniu, tai nera rekalo zadinti ji, tad drasiai suoliuokit i lauka
Upsiuke parašė:
ka daryt..vaikas ka tik miegodamas apsikakojo...o noriu i kiemuka isvezti...tipo zadinti ir pakeisti pamperibet tada nebemiegos
![]()
jei jis nezirzia del prikakotu sauskelniu, tai nera rekalo zadinti ji, tad drasiai suoliuokit i lauka
vaivara parašė:
jei jis nezirzia del prikakotu sauskelniu, tai nera rekalo zadinti ji, tad drasiai suoliuokit i lauka![]()
nia, pakeiciau, bijau, kad sikniuka pagriaus, jei dar kokia valandele buciau nepakeitusi
bet jis vel uzmigo, tai va isveziau i laukiuka nors truputukui. Vejuota snd bisi pas mus
seline parašė:
sveikos panos.ar jum nebuna i kirksnis jokio skausmo?man kai dave is wc einant net susirieciau galvojau ir koja iskris ir nugara dabar skauda![]()
man buvo
man viskas buvo
sveikos,ziuriu ramu cia...as buvau atsijungus valandzikei,nes taip silpna buvo,tai pagulejus jauciaus kiek geriau,susitvarkiau kambarius,ir katik baigiau taisyti vyrui vakariene
kazkaip nusikalus jauciuos,atrodo nic nieko nebenoriu tik krist i lovyte siltai su kokiu arbatos puodeliu ir laukti meiles gryztancio
ramuma cia
as va siandien su vyru daviausi po parduotuves,nupirkom jam batus rudeninius ir netycia bevaiksciojant uzsimanem kedes prie kompo normalios,nes ta kur turejom tai paprasta-o va dabar vadovo kresla nusipirkom,tai gal ilgiau iseis prie kompo pasedet
Buvom vaistinej-tai nusipirkau jau pamperiu gimdymui ir vaikui is nosiuko traukt snargliukus
susumislijau,kad reik pradet pirktis ir tas smulkmeneles,o nelaukt kada gimdymas ant nosies
sveikos
ramu cia kaip... turbut siandien daug pasnekoviu ir nesulauksiu
.. savaitgalis - gastroliuojat, ar vyrais dzaiaugiates, kam grafikas darbo dekingas
as tai visa para viena busiu.... vakar pasiurbiau arbatos avieciu, tai lyg vel padaznejo pilvelio sutraukimai ir jie ziauriai nemalonus... suriecia net.. bet vat sumazejo tas bjaurus maudimas, kur mausdavo pastoviai, tai nors tiek gerai
dianukste parašė:
labas rytasjo siandien savaitgalis-tai mazai kas cia sedes,na kol mano vyrukas darbuojas tai ir as kolkas viena esu
tai sedziu prie kompo ir klausau enigmos
![]()
mes su mazaja tai Mamontovo kasdiena klausom
bet siandien kaip pilva sutraukineja... ir nakti buvau nuo to prabudus ne karta
...
o siaip pasileidau siusti visas rokio dalis
, va uzkandu pusrytelio, biskuliuka apsitvarkysiu, nusliausiu nusipirkti valgyti ir bus senu geru filmu festivalis
mylinti parašė:
mes su mazaja tai Mamontovo kasdiena klausom![]()
bet siandien kaip pilva sutraukineja... ir nakti buvau nuo to prabudus ne karta...
o siaip pasileidau siusti visas rokio dalis![]()
, va uzkandu pusrytelio, biskuliuka apsitvarkysiu, nusliausiu nusipirkti valgyti ir bus senu geru filmu festivalis
![]()
va kaip turiningai praleisi savaitgali
pas mane turi drauge pasirodyt,tai reik sliauzt biski apsitvarkyt
gerai man siandien nereiks pietu gamint,dar is po vakar liko
dianukste parašė:
va kaip turiningai praleisi savaitgalipas mane turi drauge pasirodyt,tai reik sliauzt biski apsitvarkyt
gerai man siandien nereiks pietu gamint,dar is po vakar liko
![]()
![]()
tai zinoma kad turiningai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai