VileDooo parašė:
As po apziuros... tai kaip ir maniau nieko nera... prie desines kiausides mate kazkoki neaisku darini, puslele 7mm, taciau sake reikia stebet.. tikriausiai ten niek…
Kaip ydomiai 🤔 o koks hcg? Darėtės vakar?
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįVileDooo parašė:
As po apziuros... tai kaip ir maniau nieko nera... prie desines kiausides mate kazkoki neaisku darini, puslele 7mm, taciau sake reikia stebet.. tikriausiai ten niek…
Mondalin parašė:
Mano istorija tokia, planuojam nuo 2018m liepos mėnesio, pagavom žirniuką iš trečio karto, bet apie 7-8 sav nustojo vystytis, kadangi 2 sav laukėm niekas nevyko tad…
Oho!!!! Kiek daug negerumu. Labai sunku suvokti kodel butent taip ir be kitaip atsitinka,kai jau atrodo,kad viskas turi buti gerai. Pas mane vyko 3 nesekmes. Pirma per savo gimtadieni,antra per vyro gimtadieni ir va dabar trecias. Psichologiskai sunku buvo,sienom norejosi lipti. Ir pagalvoju gal tikrai uztenka to vieno vaiko. Paskui plokstele apsivercia ir vel norisi. Pasikartosiu,sitos grupes merginos labai artimos viena kitai,kaip seses,nes visos su blogom patirtimis ir viltimis
Mondalin parašė:
1570 tik...
VileDooo parašė:
1570 tik...
Įdomiai nes man buvo hgc 800 po kelių dienų pakartojo krito, buvo 700 bet vistiek darė lp 🙈
justinela parašė:
Taip vaistais. Sake vaistai ilgai šalinasi iš organizmo todel gali but nesekmingas neštumas.
Man irgi prieš kelias savaites šalino vaistais, dabar turiu laukti mininum 6 mėn ir tik tada galima bandyti pastoti... Tačiau tokia baimė, kad jei vėl negimdinis, arba gal tie vaistai dar nebus pasišalinę ir vaikučiui pakenks... Tikrai panika, nes realiai jau ir to laiko man mažai likę: dabar 35, ir pirmas neštumas buvo, tad vaikučių neturiu dar
O šių metų pabaigoj bus 36, ir tiesiog suprantu,kad tas laikas žaibiškai lekia,jei vėl pavyks pastot ir bus nesėkmė,kažin, ar spėsiu dar
Žinau, kad gimdo moterys ir virš 40, tai nuostabu, bet dažniausiai jau ne pirmas vaikutis būna. Be to, rizika, kad menopauzė prasidės vis didesnė, nes pažįstų merginų, kuriom 36-40 prasidėjo menopauzė,tad neramu. Guodžiuosi, kad mama mane 38 pagimdė ir irgi pirmas vaikas buvau, tačiau jai niekad nebuvo bėdų su neštumu,kaip man...
Įdomu, gal yra čia kur nors moterų, merginų, kurios po metotreksato pastojo ir sėkmingai išnešiojo sveikus vaikučius? Gal kur nors čia info, nes nerandu, o taip norėčiau patirčių...
IneB parašė:
Įdomiai nes man buvo hgc 800 po kelių dienų pakartojo krito, buvo 700 bet vistiek darė lp 🙈
Man sakė, kad minimum 25 proc turi nukristi, jeo mažiau nukris, tai greičiausiai teks operuoti. Bet man nuo 1700 nukrito iki 450, tai operacijos neprireikė, ir dabar toliau krenta...
Niutsi parašė:
Man sakė, kad minimum 25 proc turi nukristi, jeo mažiau nukris, tai greičiausiai teks operuoti. Bet man nuo 1700 nukrito iki 450, tai operacijos neprireikė, ir daba…
Supratau
na bet man jau 6 sav. Kaip aš po operacijos, sakė po 2 mėn mėginti vėl bet pati taip dar bijau, tai biski dar palauksim😊
IneB parašė:
Supratauna bet man jau 6 sav. Kaip aš po operacijos, sakė po 2 mėn mėginti vėl bet pati taip dar bijau, tai biski dar palauksim😊
Visoms pagal situacija, visoms skirtingai.. Mums tris rekomendavo po operacijos 😇
AmeRena parašė:
Visoms pagal situacija, visoms skirtingai.. Mums tris rekomendavo po operacijos 😇
Nu taip man buvo prie kiaušidės, anksti pamatė, nieko ne šalino, todėl sakė ta puse puikiausiai funkcionuoja.
Klausykite panos,as po operacijos 2 savaites. Menesines prasidejo is karto po operacijos. Tai dabar pagal viska vyksta ovuliacija,nes as ja jauciu,atsirado isskiru ir SKAUDA atrodo kiauside desines puses. Ir prie kiausides buvo geltonkunis,kaip galvojate gal ten kas negero jei skauda?
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai