Laurike parašė:
Ne. Bet po menesio vel hormonu tyrima darys, tai gal pagal rezultatus spres ar dar gerti ar nebegerti papildus?
Tai greičiausiai
o tyrimus jums kas mėnesį vis kartoja?
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįLaurike parašė:
Ne. Bet po menesio vel hormonu tyrima darys, tai gal pagal rezultatus spres ar dar gerti ar nebegerti papildus?
Tai greičiausiai
o tyrimus jums kas mėnesį vis kartoja?
Žieminė_fėja parašė:
Tai greičiausiaio tyrimus jums kas mėnesį vis kartoja?
![]()
Taip kas menesi?
LadyNR parašė:
Merginos kada pirmą kartą po pastojimo einate darytis skydliaukės tyrimus? Man eina 6 savaitė gydytoja iki balandzio 9 atostogauja o pas ja talonėlis tik birželio m…
Man ginekologė rekomendavo 6-ą savaitę ir atsilikti hormonų tyrimus ir gerai patarė, jie jau buvo sukilę. Pasidarykite tyrimus ir kai gydytoja grįš paskambinkite pasitarti, manau kaip nėščiąją greičiau priims
Bet gal viskas bus normoj.
Megann parašė:
Man ginekologė rekomendavo 6-ą savaitę ir atsilikti hormonų tyrimus ir gerai patarė, jie jau buvo sukilę. Pasidarykite tyrimus ir kai gydytoja grįš paskambinkite pa…
Su pirmu visada viskas buvo normoj visa nestuma kas 1.5-2 mėn tirdavo ? dabar kai 2 tai baisu kad neįtakotų hormonų kilimo ?
LadyNR parašė:
Su pirmu visada viskas buvo normoj visa nestuma kas 1.5-2 mėn tirdavo ? dabar kai 2 tai baisu kad neįtakotų hormonų kilimo ?
Aha, tas organizmas nenuspėjamas
Man prieš pat nėštumą buvo normoj, negėriau tiroksino, bet sakė reiks stebėti neštumo metu. Ir jo, pastojus išsikraipė hormonai. Nors galėjo ir likti normoj. Vienaip ar kitaip, pasidarykit tyrimus ir bus ramu
Megann parašė:
Aha, tas organizmas nenuspėjamasMan prieš pat nėštumą buvo normoj, negėriau tiroksino, bet sakė reiks stebėti neštumo metu. Ir jo, pastojus išsikraipė hormonai.…
Tai taip ? Ačiū už patarimus ?
LadyNR parašė:
Merginos kada pirmą kartą po pastojimo einate darytis skydliaukės tyrimus? Man eina 6 savaitė gydytoja iki balandzio 9 atostogauja o pas ja talonėlis tik birželio m…
Man tai jau iskart pastojus (4 sav) eme stipriai kilt TTH, gyd iskart didino tiroksino doze. Tai zodziu, pries nestuma tth buvo apie 2.7 be tiroksino, pastojus eme pastoviai kilt ir siuo metu jau vartoju 70/100 mg tiroksino (kas antra diena 70 ir 100). Ka noriu pasakyti - manau reiktu kaip galima skubiau pasirodyti endokrinologui pastojus
Morkele parašė:
Man tai jau iskart pastojus (4 sav) eme stipriai kilt TTH, gyd iskart didino tiroksino doze. Tai zodziu, pries nestuma tth buvo apie 2.7 be tiroksino, pastojus eme …
Na taip manau reiks ryt privačiai nuvykt pasidaryt kraujo tyrimus ir žiūrėt ar normose ar ne ir tada kazkur kreiptis jei per aukštas, nes mano gyd atostogauja šiuo metu.
Sveikos, aš niekaip nesuprantu tokio dalyko, ar esant autoimuniniam tiroiditui ir hipotirozei reikia vengti jodo ar stengtis daugiau jo gauti?Jeigu vengti, tai ko atsisakyti?kaip dėl omega 3, ar galima vartoti?
Tai pat klausimas dėl tiroksino vartojimo, ar kas nors vartojate kas antrą dieną tiroksiną? Ar reikia vartoti kiekvieną dieną, bet galima vartoti pakaitomis didesnę/mažesnę dozę, pvz 25/50?
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai