DaivaMi parašė:
SupratauNa tuomet linkiu ramiai isnesiot likusi laika! Ir jei tik galesit ir nepamirsit, butinai pasidalinkit po gimdymo, kaip situacija su skydliauke bus
Zi…
Dekoju? Pasistengsiu parasyti?
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįDaivaMi parašė:
SupratauNa tuomet linkiu ramiai isnesiot likusi laika! Ir jei tik galesit ir nepamirsit, butinai pasidalinkit po gimdymo, kaip situacija su skydliauke bus
Zi…
Dekoju? Pasistengsiu parasyti?
-burbė- parašė:
sveikosbuvau šiandien pas endo. gal kas suprantat ar čia jau bijot ar nieko blogo?
tyrimų prirašė kalną bet iki jų dar toli
![]()
Nera ko bijot ;) tik reguliariai tikrintis ar mazgelis nedideja
Laurike parašė:
Labutis? Noriu paklausti ar yra cia nestukiu, kurioms endokrinoligai paskyre vartoti selena ir joda (Kelp)?
Seleną aš pati vartojau, o dėl jodo griežtai riboti liepė, bent man... nes sakė jodo negalima, jei skydliaukė netinkamai funkcionuoja ir hormonai padidėję... o jums liepė naudoti?
Žieminė_fėja parašė:
Seleną aš pati vartojau, o dėl jodo griežtai riboti liepė, bent man... nes sakė jodo negalima, jei skydliaukė netinkamai funkcionuoja ir hormonai padidėję... o jums…
Taip ir selena ir joda. Bet pas mane hormonai kaip tik sumazeje, o ne padideje? Iki kelinto menesio selena vartojot?
Laurike parašė:
Taip ir selena ir joda. Bet pas mane hormonai kaip tik sumazeje, o ne padideje? Iki kelinto menesio selena vartojot?
Man pradžioje buvo skyrę, tai tik mėnesį ir tevartojau
o kiek jums paskirta?
Žieminė_fėja parašė:
Man pradžioje buvo skyrę, tai tik mėnesį ir tevartojauo kiek jums paskirta?
1 tabl per diena, berods 100 mg? paskyre pries kelias dienas.
Laurike parašė:
1 tabl per diena, berods 100 mg? paskyre pries kelias dienas.
O nesakė, kiek laiko gerti?
Žieminė_fėja parašė:
O nesakė, kiek laiko gerti?
Ne. Bet po menesio vel hormonu tyrima darys, tai gal pagal rezultatus spres ar dar gerti ar nebegerti papildus?
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai