ramykasu parašė:
Sveikos.
30 sav. paskyrė ultragarsą. Gal žinote ar bus dar? Turiu omenyje išsamesnių, kai p…
Man taip pat bus ultragarsas 30 savaite.
ramykasu parašė:
Sveikos.
30 sav. paskyrė ultragarsą. Gal žinote ar bus dar? Turiu omenyje išsamesnių, kai p…
Man taip pat bus ultragarsas 30 savaite.
Aš einu pas ginekologę su siuntimu , nes mano poliklinikoj tik akušerė , tai man pati ginekologė, kai buvau 20sav echoskopijoj pasakė kad daugiau kaip ir nebepriklauso echoskopu todėl jei norėsiu dar pasimatyti su mažyliu nuo 30sav, paprašyt pas savo gydytoją kad išrašytų siuntimą bet parašytų kažkokia patologija, nes kitaip netiks siuntimas , tai nežinau ar dar gausiu aš tą siuntimą echoskopui
ramykasu parašė:
Sveikos.
Tai kai nueisit tai jums ten ir pasakys
Gabree parašė:
Sveikos,šiandien labai išsigandau. Dažnai būna jei čiaudau ,ar kosėju,kad pasišlapinu šiek tiek. Bet šiandien tiesiog išlipus iš lovos apsišlapinau. Ar čia normalu?…
Patarčiau nuvykti pasitikrinti ar tai nebuvo vaisiaus vandenis
Little panacea parašė:
Laba, noriu paklausti ar jau esate pasiruošę pirmųjų rūbelių ir iš kur perkate /pirkote? ☺️
Nereikėjo pirkti atidavė. Bet mačiau pepco yra visai gerų rūbelių už prieinamas kainas. Gundžiausi, bet prisiminiau kad nereikia. Galit ir vintede nusipirkti būna urmu parduoda
Little panacea parašė:
Laba, noriu paklausti ar jau esate pasiruošę pirmųjų rūbelių ir iš kur perkate /pirkote? ☺️
Man dali atidave. Bet dar paziuriu Reserved, HM, Sinsay akcijiniu. na ir Vintede aisku tikrai apsimoka buna
Pepco tai benr kiek sako labai prasta kokybe
ramykasu parašė:
Man dali atidave. Bet dar paziuriu Reserved, HM, Sinsay akcijiniu. na ir Vintede aisku tikrai apsimoka buna
Aš pirkau kažkiek ir iš pepco, man labai gražūs buvo o dėl kokybės kol tokie maži dydžiai labai greitai išauga, pora skalbimų atlaikys ir užteks
Little panacea parašė:
Sveika, labai patiko Next kokybė ir labai greitai atsiuntė 😊 Jeigu čia Lt tai iš Nešiok lt. nemažai pirkau, vinted irgi vis pažiūriu, bet kartais ieškant kokybės tai vos ne ta pati kaina, kaip naujo rūbelio gaunasi 🙈
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai