Vandenyno dvelksmas parašė:
Turiu klausimėlį toms, kam nustatytas GD ir pavyksta glikemijas sukontroliuoti mityba. Kada rekomenduotina pakartotina endokrinologo konsultacija? Lyg kažką minėjo,…
36 sav. eisiu 😊
Turiu klausimėlį toms, kam nustatytas GD ir pavyksta glikemijas sukontroliuoti mityba. Kada rekomenduotina pakartotina endokrinologo konsultacija? Lyg kažką minėjo,…
36 sav. eisiu 😊
auryte777 parašė:
Man atrodo ilgokai net su maistu 11-12val. miego. Aš laikausi 7 h. miego rėžimo ir tada būna geras rezultatas. Atsikeliu pavalgau pusryčius ir einu toliau miegoti, …
As, manau, geriau kokybiskas poilsis nei tas cukrus ryte ale geresnis 🫣 gyvenime nesikelciau, jeigu nereikia su zadintuvu - mes atsikeliam, dar kol issimyluojam su vaiku, letai rengiames ir tada tik matuojuosi. Jeigu cia visko reiketu atsisakyt tai ka zinau 🫣 kankyne bent man. Kitiems gal to nereikia.
Ne veltui paminėjote kokybišką miegą. Prastas miegas, dažnas nubudimas ir t.t. kelia kortizolį, kortizolis kelia cukrų. Vadovaujuosi taisykle, kad kraujo nevažiuoju priduoti iš karto pramerkus akis, todėl to nedarau ir gliukozę matuojantis namuose. Ramiai nueinu atlikti vonios rutinos arba tiesiog paskaitau knygą ir tik po to tikrinuosi rytinę gliukozę.
auryte777 parašė:
Aš taip pat, nuo 18 sav. daugiausiai miegu ant kariojo šono. Buvo sunku priprasti, nes mano miego šonas labiau dešinysis 😄
Mano mėgstamas šonas taip pat yra dešinysis, bet kažkaip pavyksta išsimiegoti ir ant kairiojo. :D. Oi neee, nemiegu ant nugaros, net vengiu trumpų pagulėjimų ant jos. Pastebėjau, kad paskutinį kartą per ultragarsinę patikrą tikrai nebuvo komfortiška gulėti, atrodo taip ir spaudžia nugaros apačią (jei gerai nupasakojau lokaciją) vaisius, skysčiai ir visa kita. Gal kam nors viskas ok, bet man no no no.
Ir taip, skaičiau, kad gali kraujotaka sutrikti miegant ant nugaros jau pažengusiame nėštume.
Mano mėgstamas šonas taip pat yra dešinysis, bet kažkaip pavyksta išsimiegoti ir ant kairiojo. :D. Oi neee, nemiegu ant nugaros, net vengiu trumpų pagulėjimų ant jo…
Pirmo nestumo metu as irgi miegojau tik ant kairiojo sono ir labai retai desinio
bet dabar kai lankiausi pas kelias skirtingas ginekologes, genetike uzklausiau ar cia tikrai reikia miegot tik ant vieno sono. Tai visos sake, kad svarbiausia mamai butu patogu, miegot kaip man gerai 🤭 tai dabar migdau vaika guliu ant desinio sono, ilsedamasi ant nugaros, miegu dazniau ant kairiojo... ir bandau nesiparinti
ziuresim kas bus aisku
Kadangi mano probleminis laikas 1 val. po valgio, o probleminis maistas - kepiniai iš baltų miltų (atsirinkau), tai iš esmės gliukozę kontroliuoju pilnai.
Kai baisiai norisi kažko saldaus, gelbsti becukriai ledai, arba paprastas juodasis šokoladas. Nieko kito tuose spec. syriuose neradau, visur kur "be pridėtinio cukraus" yra gausiai natūralių cukrų, tai net nebandžiau.
Ano-mis parašė:
As, manau, geriau kokybiskas poilsis nei tas cukrus ryte ale geresnis 🫣 gyvenime nesikelciau, jeigu nereikia su zadintuvu - mes atsikeliam, dar kol issimyluojam su …
Aš bent jau kol kas labai gerai miegu ir jeigu atsikeliu, dėl matavimo ir pusryčių, tai toliau galiu dar kelias valandas miegoti 😃 Aišku kiekvienas esame skirtingas, gal kažkam pabudus jau ir sunku užmigti, tai tada suprantu, kad norėtųsi daugiau poilsio 🙂
Drag parašė:
Kadangi mano probleminis laikas 1 val. po valgio, o probleminis maistas - kepiniai iš baltų miltų (atsirinkau), tai iš esmės gliukozę kontroliuoju pilnai.
Kiek užkyla po valandos jums?
auryte777 parašė:
Aš bent jau kol kas labai gerai miegu ir jeigu atsikeliu, dėl matavimo ir pusryčių, tai toliau galiu dar kelias valandas miegoti 😃 Aišku kiekvienas esame skirtingas…
Turint maza vaika tu atsibudimu naktimis ir taip pasitaiko 🤭 buna ir ne vienas...
Aš juokiuosi su vyru kad jau pilnai pasiruošus būti mama nes keliuosi kas dvi valandas tada pusvalandis telefone ir vel pamiegu, savaitgaliais tai dzin toks rėžimas bet kai reikia į darbą o paskui dar į mokslus tai nelabai juokinga, ačiū dievui darbe liko dvi savaitės
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai