Asseni parašė:
Stresas irgi daug nulemia. Skaiciau, kad skydliaukes veikla gali sutrikti ir del nuovargio ir del streso
Matyt tikrai taip, nes ir skydliaukė susitvarkė geriant vaistus bei esant nedarbingumui namuose....
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįAsseni parašė:
Stresas irgi daug nulemia. Skaiciau, kad skydliaukes veikla gali sutrikti ir del nuovargio ir del streso
Matyt tikrai taip, nes ir skydliaukė susitvarkė geriant vaistus bei esant nedarbingumui namuose....
Asseni parašė:
Aš ir taip skaičiau, ir taip manau, tai ir geriu vaistus po truputi
eisiu kitą savaitę pas šeimos gyd. ir paprašysiu,kad duotų siunt kraujui pakartot,nes stresas jau sumažėjęs
Rita Ora parašė:
Sveikos mergaitėsGal kuri man atsakys ar skydliaukės sutrikimai įtakoja lytinius hormonus?
![]()
Taip
Ačiū, kad atsiliepėt
mano TTH virš normos (įtariu, kad viskas čia išsiderino po nesivystančio, nes tyrimai iki tol buvo geri), o E2, LH ir FSH prie mažųjų normų
dar 7dpo darysiuos progesteroną, nes manau, kad ir tas bus mažas, nes nebejaučiu įvykusios ov požymių, ką visada jausdavau iki pastojimo (gal ji ir nebevyksta )
Tai galėjo nulemti padidėjęs TTH?
Rita Ora parašė:
Ačiū, kad atsiliepėtmano TTH virš normos (įtariu, kad viskas čia išsiderino po nesivystančio, nes tyrimai iki tol buvo geri), o E2, LH ir FSH prie mažųjų norm…
Kiek jusu tth?
phonetixe parašė:
Kiek jusu tth?
Dabar 4,33 norma 4,20. Prieš mėnesį dar nesiekė normos
Rita Ora parašė:
Dabar 4,33 norma 4,20. Prieš mėnesį dar nesiekė normos![]()
Nestumui tth turi buti kuo arciau 1
phonetixe parašė:
Nestumui tth turi buti kuo arciau 1
Tai va
dėl to ryt lekiu pas endokrinologe
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai