-Karma- parašė:
Pas mane automimuninins tiroiditas, pastoti tikrai galima susireguliavus hormonus, o pastojus jau reikia nuolat juos stebėti![]()
Labas! 🌞Kaip tu laikaisi??
Senai matyta ir girdeta
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnį-Karma- parašė:
Pas mane automimuninins tiroiditas, pastoti tikrai galima susireguliavus hormonus, o pastojus jau reikia nuolat juos stebėti![]()
Senai matyta ir girdeta
Svajonėbegalinė parašė:
Aš jau viską prisitaikau, autoimuninis tiroiditas, bet skydliaukės hormonai geri, tiroksino nereikia vartoti, kartoju tyrimus kas 3 mėnesius....nebežinau ko ir grie…
Ieškodama alternatyvų buvau kreipusi ir į kazanavičių, apie jo gydymo metodus galima paskaitytuži Thybon vaisto temoje, kaikurioms moterims pasiteisina, pagalvokit gal irgi verta pabandyti
dar žinau moterį, kuri negėrė vaistų, o vartojo Jadvygos arbatą skydliaukei, aš ir pati gėriau arbatą iki pastojimo skydliaukei, nežinau kiek ji man padėjo, ar sutapimas ar ne, bet pastojau po mėnesio, bet tada ir papildus vartojau, tai gal ir arbatą verta pabandyti
Telegraph parašė:
Senai matyta ir girdeta![]()
Gyvuoju gana neblogai, negaliu skųstis, kai pagaliau laukiamės, o tie visi nėštumo sunkumai savaip malonūs
tik žinoma, kiekvienas etapas turi tam tirkų nerimo apraiškų, iš pradžių dėl vienų dalykų jaudiniesi, po to dėl kitų, o savaitėlės tik plaukia, kartais atrodo, kad iki 12 sav. laikas taip lėtai ėjo toje nerimo būsenoje, o dabar skrieja nežinia kur, belieka sulaukti sveiko mažylio
Telegraph parašė:
Taip! Bet viskas baigiasi persileidimais.
Nežinau ar būtent tai turi įtakos.
Pas mane ta pati istorija 🤷♀️ o koks pas jus atpo?
-Karma- parašė:
Taip gražu skaityti apie jūsų sėkmę 😊 O sakykite, koks pas jus ATPO?
Svajonėbegalinė parašė:
Merginos, ar kas nors su autoimuniniu tiroiditu esate pastojusios?![]()
As vis dar bandau - trecias menuo po TTH sureguliavimo
Ginekologe sake, jog jei nepavyks per 4 menesius po TTH sureguliavimo, reikes imtis tolimesniu veiksmu. Man autoimuninis tiroiditas buvo diagnozuotas balandi, nepavykstant pastoti, su labai aukstu TTH. Tada prireike 4 menesiu, kol vaistai sureguliavo skydliaukes hormonus, ir bandome toliau. Tikras kantrybes isbandymas
Jeigu jusu hormonu rodikliai geri ir nevartojate tiroksino, gal AIP dieta pasidomekite?
Koks jusu Anti-TPO?
-Karma- parašė:
Ieškodama alternatyvų buvau kreipusi ir į kazanavičių, apie jo gydymo metodus galima paskaitytuži Thybon vaisto temoje, kaikurioms moterims pasiteisina, pagalvokit …
Džiaugiuosi už Tave! 💝
ManoSvajonė parašė:
Pas mane pries metus ATPO buvo 880, daugiau nebesidariau
Telegraph parašė:
Pas mane pries metus ATPO buvo 880, daugiau nebesidariau
Pas mane buvo 520, bet AIP dietos pagalba (kurią minėjo Esprit) pavyksta šį skaičių po truputį sumažinti...
Esprit parašė:
As vis dar bandau - trecias menuo po TTH sureguliavimoGinekologe sake, jog jei nepavyks per 4 menesius po TTH sureguliavimo, reikes imtis tolimesniu veiksmu…
Pas mane atpo 352
ManoSvajonė parašė:
Pas mane ne atpo, o anti TG antikūnai dėl autoimuninio, nežinau, net kas geriau ar tie atpo ar anti tg, buvau radusi kažkokią info kad anti tg rodo vėžio riziką ir pan., bet baisu pasidarė jau lįsti į visus tuos niuansus. Rodiklis pas mane virš 500 buvo kai norma iki 10 berods, jau tiksliai nepasakysiu. Tiesa, aš vartojau seleną, kai kartojau tyrimą, tai antikūnai krito, gal ir tai įtakojo, kad kai jie sumažėjo lėmė sėkmę pastoti, net nežinau. o jūs vartojant seleną?
-Karma- parašė:
Pas mane ne atpo, o anti TG antikūnai dėl autoimuninio, nežinau, net kas geriau ar tie atpo ar anti tg, buvau radusi kažkokią info kad anti tg rodo vėžio riziką ir …
Vartoju kas antrą mėnesį po 200 mg.. dar laikausi AIP dietos, ji man padeda šiuo metu sumažinti ATPO, dar margainį geriu. Turiu viltį, kad sutvarkius antikūnius, išsilaikys nėštumas... na, laikas parodys. Reikės pabandyti išsitirti anti TG. Įdomu, ką parodys... labai džiugu girdėti sėkmės istoriją su mūsų liga
o sakykite, nėštumo metu vartojote prg, seleną?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai