misslinute parašė:
Sueis du metukai kitą savaitę, spėjau išeiti į naują dekretą iki jo gimtadienio 🤗 tai nieko pildyti ar nutraukinėti nereikia, automatiškai ta likusi savaitė nusibra…
Taip.
Tiesiog mazesni dekreta gausit.
misslinute parašė:
Sueis du metukai kitą savaitę, spėjau išeiti į naują dekretą iki jo gimtadienio 🤗 tai nieko pildyti ar nutraukinėti nereikia, automatiškai ta likusi savaitė nusibra…
Taip.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip.
Bet tik tos savaitės išmokos dydžiu mažiau? Ta prasme ne kokiu mėnesiu?
Ir labai ačiū už atsakymus 🌺
P.S. Buvau pagalvojus, kad kitą mėn už VPA gausiu mažiau ta savaite, o dekretas įprastas 😊
megani parašė:
Sveikos. O kaip būna nenorint imti NGA? Man trūksta stažo, tai planuoju padirbti ilgiau. Kažkaip pergyvenu, kad gydytoja neatsiklausus parašys ir nebus galima atgrą…
Tai ir turit pranešti, kad norėsite vėliau į dekretą išeiti, pasiskaičiuokite nuo kada galėtumėt ir tikrai išleis vėliau 😉
Aš turėčiau neišeiti iki pat gimdymo ir po jo dar naudoti atostogas, kad sukaupčiau stažą ir tik tada imti VPA. Bet perskaičiau, kad atsisakius NGA pas savo gydyoja jos vis tiek išduodamos ligoninėje pagimdžius. O kaip suprantu kai išleidžia NGA jau nebesikaupia stažas, kad tarkime prieš imant VPA jis būtų pakankamas? Ar klystu?
Nieko nesuprantu 🤦 už pilną VPA mėnesį gavau didesnę sumą nei kad atėmus nuo priskaičiuotos sumos 21% 🙈 gavos, kad atskaičiavo tik apie 17,8% 🤦 čia gal kad npd taikiau? Jaučiu kitais metais solidžiai susimokėsiu kokius 600 🤦
Kur nepilnas mėnuo buvo tai tvarkingai suma sutapo atėmus 21%...
ReDi. parašė:
Nieko nesuprantu 🤦 už pilną VPA mėnesį gavau didesnę sumą nei kad atėmus nuo priskaičiuotos sumos 21% 🙈 gavos, kad atskaičiavo tik apie 17,8% 🤦 čia gal kad npd taik…
Taip. Nes taikot NPD.
Kai nepilnas menuo atima daugiau mokesciu.
Skoloj maza tikimybe, kad busit.
DoRaa parašė:
Sveikos, kai gydytoja isduoda NGA ar ta pacia diena jau sodroje matote? Nes man vakar turejo isduoti pazyma, ryte buvau pas gydytoja, dar nera jos sodros sistemoje🤔…
Man atsirado iškart
ReDi. parašė:
Nieko nesuprantu 🤦 už pilną VPA mėnesį gavau didesnę sumą nei kad atėmus nuo priskaičiuotos sumos 21% 🙈 gavos, kad atskaičiavo tik apie 17,8% 🤦 čia gal kad npd taik…
As tai sodroj kai klausiau ar taikyt ar ne,sakau as deklaruojant nenoriu poto susimokėti sako tada netaikyti,sako jai taikot sumokės didesne suma,bet per deklaracija reiks susimoket
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai