Ayta parašė:
Tikiuosi🫶,bet su pirmu vargom,tai kelias dienas valge misinuka ligoninej,galvoju idomu koki db duoda nusivezciau🙄
O nelankėte ten paskaitėlių? Arba jei ne gal galima tiesiogiai ten personalo pasiklausti manau duotų atsakymą?🌸
Ayta parašė:
Tikiuosi🫶,bet su pirmu vargom,tai kelias dienas valge misinuka ligoninej,galvoju idomu koki db duoda nusivezciau🙄
O nelankėte ten paskaitėlių? Arba jei ne gal galima tiesiogiai ten personalo pasiklausti manau duotų atsakymą?🌸
Pocahontas_ parašė:
As ne is kauno,nelankiau tuomet,pries tiek metu net nzn ar buvo,tiesiog priziurintis gyd.is ten.Reiks uzklaust,kai vyksiu,tieisiog galvojau gal yra zinanciu🙂
Vakarelism parašė:
Sveikos, ar pamokėlės yra mokamos jei prižiūriu nėštumą mažylyje?
Pamokėlės nemokamos 😊
Giiedra parašė:
Sveikos, koki atsiliepimai apie V. Speičienę? Lankiausi pas ją dėl kitų problemų, tad paliko puikų įspūdį, bet dabar kalba eina apie nėštumo priežiūrą, tad norisi, …
Man nepatiko. Gan maloni ir kruopšti, bet man pasirodė nekompetentinga, trūksta patirties.
Teisne parašė:
Sveikos, gal yra koks sąrašas, ko reikia čia gimdant gimdykloje ir po to?![]()
Naujagimiui ko rekia+sau gumelė plaukams/vazelinas/vanduo gimdykole+palatoje šlepetės/chalatas ir pižama ar treningiukas bei higiena.
Dar gimdyklai ar po užkandukai.
Tiek prisiminiau iš savo patirties 🌸
Teisne parašė:
Sveikos, gal yra koks sąrašas, ko reikia čia gimdant gimdykloje ir po to?![]()
Gimdykloj vaikui tik pampersėlis ir kojinės, sau šlepetės, vanduo, vazelinas (man neprireikė) plaukų gumytė, sauskelnės ar įklotai kaip jum patogiau, užkandžių man neprireikė, sakė nevalgyt geriau 🙂 Palatoj sau ką rengtis norėsit, bet šiaip man davė ligoninės tuos naktinukus, higienos priemonės, pakrovėjas, parsivežimui drabužiai, vaikui pampersai (bet duoda paskui dovanų pakuotę huggies sauskelnių), tai kažko daug neprireikė 🙂
Pavasaris28 parašė:
Sveikos,
Pasirinkti kita istaiga🙂
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai