ddss parašė:
Man ta pati situacija tik kad gimdymo terminas vasaros gale... bet kazkaip bijau jau ten gimdyti kai ta uzdarymo atmosfera....
Na ir kokia ta atmosfera? visi dirba savo darbus ir dirbs iki numatytos datos,nestresuokite 😊
ddss parašė:
Man ta pati situacija tik kad gimdymo terminas vasaros gale... bet kazkaip bijau jau ten gimdyti kai ta uzdarymo atmosfera....
Na ir kokia ta atmosfera? visi dirba savo darbus ir dirbs iki numatytos datos,nestresuokite 😊
RūtaMa parašė:
Man net širdį suspaudė, kad uždaro šiuos namus. Gimiau ten pati, gimdžiau ir pirmagimį dabar gimdymas laukia gegužę, bet manau, nepaisant artėjančio uždarymo rinksi…
Man irgi labai gaila, kad uždaro, antras mūsų vaikas ten gimė, dabar trečią irgi čia planuoju gimdyti 😊
Kaip tik vakar lankiausi čia pas daktarą Sutkų 18sav scanui,net nieko neįtarėm apie uždarymą🤭 norėjosi pajaust tų namų atmoaferą renkantis kur gimdyt,tai mums nepatiko, labai trūksta modernumo,slogi atmosfera. Nors daktarai tikiu geri ten dirba,pereis i kitus padalinius ❤️
Maiori parašė:
prieš keletą dienų sumokėjau pinigus už priežiūrą, nėštumo terminas spalio pati pradžia.. ir niekas nė žodeliu neužsiminė apie uždarymą. Net nežinau ką reiks daryti…
Bet is tikro galejo informuoti tokiu atveju. As skambinausi tai sake pinigus grazina jeigu iseini kitur i prieziura, atskaiciuoja tiek vizitu tik kiek buvote ir likuti grazina.
ddss parašė:
Bet is tikro galejo informuoti tokiu atveju. As skambinausi tai sake pinigus grazina jeigu iseini kitur i prieziura, atskaiciuoja tiek vizitu tik kiek buvote ir lik…
oo ačiū už informaciją. Net nežinau kaip čia elgtis geriau, ar likti ar kažkur kitur bandyti
Ayta parašė:
Gal zinot koki misinuka duoda Mazylyje?Galvoju del visa ko gal nusipirkti jei neuzsikurtu pieno fabrikelis🤔
Užsikurs 🫶
Pocahontas_ parašė:
Užsikurs 🫶
Tikiuosi🫶,bet su pirmu vargom,tai kelias dienas valge misinuka ligoninej,galvoju idomu koki db duoda nusivezciau🙄
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai