avietuke parašė:
Man buvo kategoriskai pasakyta nenors mano pirmam buvo tik 11 men..
Na kai karantinas tai suprantu, bet jei privačioj palatoj tai kažin ar draustų. Gal tada nuo pamainos priklauso
avietuke parašė:
Man buvo kategoriskai pasakyta nenors mano pirmam buvo tik 11 men..
Na kai karantinas tai suprantu, bet jei privačioj palatoj tai kažin ar draustų. Gal tada nuo pamainos priklauso
Tėvų meilė parašė:
Na kai karantinas tai suprantu, bet jei privačioj palatoj tai kažin ar draustų. Gal tada nuo pamainos priklauso![]()
mes gulejom privacioj, bet sake negalilma ir viskas :)) kazkaip nesigilinom kas ir kaip, negalima ir buvo negalima
avietuke parašė:
mes gulejom privacioj, bet sake negalilma ir viskas :)) kazkaip nesigilinom kas ir kaip, negalima ir buvo negalima![]()
Man tai aktualus šis klausimas, tad kiek klausiuau gimdžiusių visoms leido
Tėvų meilė parašė:
Man tai aktualus šis klausimas, tad kiek klausiuau gimdžiusių visoms leido![]()
na antra gimdziau pries 4 metus tai buvo tada taip pasakyta.. o gal viskas priklauso ir nuo to kas dirba skyriuje ir kaip rimtai ziuri i taisykles..
avietuke parašė:
na antra gimdziau pries 4 metus tai buvo tada taip pasakyta.. o gal viskas priklauso ir nuo to kas dirba skyriuje ir kaip rimtai ziuri i taisykles..
Bet dėl ko vaikų neleidžia Jums paaišskino? Nes jei dėl bakterijų, tai jų suaugę gali ne mažiau atnešt, triukšmo - kūdikiai pakankamai patys triukšmauja... o kas dar?
Gandrė parašė:
Bet dėl ko vaikų neleidžia Jums paaišskino? Nes jei dėl bakterijų, tai jų suaugę gali ne mažiau atnešt, triukšmo - kūdikiai pakankamai patys triukšmauja... o kas da…
todėl, kad būtent tokio amžiaus vaikai labai dažnai serga įvairiomis ligomis, pvz rota virusu, kuriuo gali apkrėsti net prieš ligai prasidedant, ko pasekoje seselės iš Jūsų palatos nuneš į kitas..
Tokiomis ligomis ypač serga vaikai iki 5 metų.. net man su 2 metų sūnumi tas buvo, kad atsigulėm į ligoninę su viena liga, o šalia palatoje buvo būtent su rota, tai ir mums seselės šio gėrio pernešė.. bent jau ir mums tada sakė būtent dėl ligų.. nes užsikrečia ten tada ne vienas naujagimis, o daug.. ir visiškai nesvarbu, kad gulima išsipirktoje palatoje...
avietuke parašė:
todėl, kad būtent tokio amžiaus vaikai labai dažnai serga įvairiomis ligomis, pvz rota virusu, kuriuo gali apkrėsti net prieš ligai prasidedant, ko pasekoje seselės…
Taip, mazameciai yra didziausi ligu platintojai
saulelyte parašė:
sveikos mamytes. Norejau paklausti vieno dalyko. Kadangi esate pametinuku mamos, galbut pastojote dar maitindamos?
Maitinau ir pastojau per pirma ovuliacija, t.y. Menesines dar nebuvo prasideje. Nuo gimdymo buvo praeje gal 4 menesiai. Norejom antro vaikelio, bet nesitikejom, kad taip greitai pavyks. Visom skirtingai, bet tikrai pastoti galima:))
savisimo parašė:
Maitinau ir pastojau per pirma ovuliacija, t.y. Menesines dar nebuvo prasideje. Nuo gimdymo buvo praeje gal 4 menesiai. Norejom antro vaikelio, bet nesitikejom, kad…
Mums pavyko dar greičiau ir maitinau ir nesirgau. Dabar vienam 1m.2mėn.20d kitam jau 4mėn
setoniuke parašė:
Mums pavyko dar greičiau ir maitinau ir nesirgau. Dabar vienam 1m.2mėn.20d kitam jau 4mėn
Sveika. Ir kaip sekasi mažyliukas augint? Nebuvo pavydo?
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai