Mia465 parašė:
Sveikos, darėme 2FET, kurie nepavyko. 3 FET siūlo pagalvoti dėl steroidų (prednisolone) ir aspirino arba vien aspirino kartu su kitais vaistais. Ar kas bandėte ster…
Naudojau prednisolone, estrofem ir aspirina per fet
Mia465 parašė:
Sveikos, darėme 2FET, kurie nepavyko. 3 FET siūlo pagalvoti dėl steroidų (prednisolone) ir aspirino arba vien aspirino kartu su kitais vaistais. Ar kas bandėte ster…
Naudojau prednisolone, estrofem ir aspirina per fet
Pernyn parašė:
Sveikos, nuo vakar kankina stiprus kairės pusės nugaros maudimas-skausmas.
Vizitas pas gyd. vasario 6 d.
Labas
jeigu kyla kazkokiu klausimu, kazkas neramina, skauda ar atrodo itartina - visada geriausia paskambinti savo gydytojui ir pasikonsultuoti. Jie geriausiai zino kas gali buti, del ko, ar tai gali buti rimta, zino konkreciai jusu situacija. Jeigu itars kazka negero - nurodys kaip elgtis, ka daryti. O gal nuramins ir pasakys, kad viskas normalu, nereikes bereikalingai svarstyti ir pergyventi. Tai, mano nuomone, butu geriausias sprendimas.
Grėtėa parašė:
Užuojauta😔 Ar galima paklausti, kurie genetikai?
Privaciai ejau,uz santariskiu i miesto pakrasti vaziuot,prie pat kelio pavadinimo nezinau. Kaip suprantu neseniai ten persikele.
Puskiniene parašė:
Privaciai ejau,uz santariskiu i miesto pakrasti vaziuot,prie pat kelio pavadinimo nezinau. Kaip suprantu neseniai ten persikele.
Genetikos klinika.
Klausimas dvynukus jau pagimdžiusioms
ar buvo kam nors, kad skirtųsi gerokai dvynukų svoriai? Nuo 32 sav. Musiskiai jau pasieke 17% skirtuma, kazkodel berniukas sugalvojo lėčiau augti ir reziume 37 sav svoriai 2300 ir 2700g. Man atrodo kiek mazoki apskritai, bet gydytojai sako viskas gerai. Gal galit pasidalintinsavo patirtimi? Kokius sake svorius ir kokie gime?
giedaluk parašė:
Klausimas dvynukus jau pagimdžiusiomsar buvo kam nors, kad skirtųsi gerokai dvynukų svoriai? Nuo 32 sav. Musiskiai jau pasieke 17% skirtuma, kazkodel berniukas …
Labas ) As ne is IVF,bet is dvynuku
Tai mano 36sav.buvo 2000 ir 2500, tokie gime,nes mazajam sake,kad placenta jau subrendusi ir nebepilnai aprupina maziuka,tai dare CP nieko nebelaukdami..
Gaja parašė:
Labas ) As ne is IVF,bet is dvynukuTai mano 36sav.buvo 2000 ir 2500, tokie gime,nes mazajam sake,kad placenta jau subrendusi ir nebepilnai aprupina maziuka,tai …
O kokio subrendimo lygio placenta buvo? Nes pas mane dabar pas didziaja 3 subrendimo lygio... Ir sake kad viskas ok...
Sveikos, noriu patarimo, kadangi po pirmo nepavykusio IVF suvokiau kad daug ka pati turiu zinot, ne ne viska gydotojai pasako ir daugiausia info cia susiradau.
Sausio 29 buvo isodinimas. Siandien darysiu krauja.
Bet vakar ir siandien NT parode blankia antra juostele. Ar galiu pradet tyliai dziaugtis:)? Ar cia dar kokie vaistai itakoja?
Jei taip,ka reikia zinot kad sumazint tikimybe pabekt zirniukui?
Sveikos, turbūt čia patekau po ivf
Vakar hcg diena buvo, ats.120. pirmadienį 54 buvo. Bet vakare pradėjau nežymiai kraujuoti sviesiu krauju. LB išsigandau. Veiksmas norgej tai čia jie liepia tik laukti
dar kaip tyčia prg nepasidariau ryte, nes pirmadienį buvo virš 190 galvoju geras, pakartosiu penktadienį... Tai lekiau priduoti vakare prg. Tiesiog jeg jau bus kažkas ne taip tai zinosiu kad čia prg ar atmesiu ji.... Atsakymai tik šnd vakare.... Dabar po kolkas lyg viskas ramu, tai tikiuosi nieko rimta čia... Ryt( penktadienį) varysiu dar priduoti hcg ir prg pažiūrėti kaip auga meilė....
Ar buvo kam maži pakraujavimai? Ar yra merginų laukiančių spalio pupuliuku?
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai