Labas rytas visoms
,
zaliaake, tie tavo pozymiai dziugina
visi byloja apie galima nestuma... tu tik negadink taip anksti NT ir negadink sau nervu
palauk kol mmm veluos, o dabar paprasciausiai pasisitenk ramiai islaukti ir tiek
Ivetut parašė:
Mes cia amzinai viena kita palaikom...bet bus ir dziugu ir liudna, kai gretos vis retes, o kuri vis uzsiliksim ir uzsiliksim... ech... mest ta pesimizma is galvos...
![]()
del darbo... nenorejau jo, norejau pastot ir tada kilt karjeroje ir moksluose... bet kur jau... db taip uzsisedejau, kad ziauriai noriu darbo... o jeigu ir stazo mot pasalpai pavyktu susikaupti, butu idealu... bet tiek ilgai laukti kai pagalvoji... sirdis plys... ir dar neaisku, kiek teks... jeigu jau db nesiseka...
![]()
Labas rytas
Ivetut....saulute lauke sviecia, oras - pasaka...taigi daugiau optimizmo, viskas bus gerai
Ivetut parašė:
Mes cia amzinai viena kita palaikom...bet bus ir dziugu ir liudna, kai gretos vis retes, o kuri vis uzsiliksim ir uzsiliksim... ech... mest ta pesimizma is galvos...
![]()
del darbo... nenorejau jo, norejau pastot ir tada kilt karjeroje ir moksluose... bet kur jau... db taip uzsisedejau, kad ziauriai noriu darbo... o jeigu ir stazo mot pasalpai pavyktu susikaupti, butu idealu... bet tiek ilgai laukti kai pagalvoji... sirdis plys... ir dar neaisku, kiek teks... jeigu jau db nesiseka...
![]()
musu gretos kazin ar retes: laimingosios iseis i nestukiu forumus, bet prisijungs vis nauju nariu nusprendusiu
bet labai tikiuosi, kad mums visoms pavyks greitai "pagaminti" savo angelelius
o tai pas tave dabar stazo truksta? zvelk i geraja puse: susirasi darba, padirbesi, atsipusi nuo namu, nauja aplinka, nauji zmones, nauji potyriai ir ispudziai, o ir darbo stazas prisides
o laikas labai greitai prabegs, ziurek uzsimirsi, atsipalaiduosi ir netiketai pamatysi II
svarbiausia pozityvios mintys
ramuma parašė:
Labas rytas visoms,
zaliaake, tie tavo pozymiai dziugina
visi byloja apie galima nestuma... tu tik negadink taip anksti NT ir negadink sau nervu
palauk kol mmm veluos, o dabar paprasciausiai pasisitenk ramiai islaukti ir tiek
![]()
tikiuosi ,kad man pavyko :))) tai tos dieneles likusios atrodo kaip uz kokiu metu butu :)))
Spanguoliukė parašė:
beje, labas rytas![]()
o as merginos, si ryta gavau savo menesine dovana - nauja ciklaka gi, visi mano "pozymiai" tebuvo isigalvoti
![]()
nepergyvenk lb ..juk tuoj vel galesit "gaudyt" savo maziuka...
sikart tikrai pavyks
Mhm, man irgi.. tik va man tokiu ryskiu pozymiu kaip tau nera
bet cia gal kaip kam...
man irgi dienos slenka, va dziaugiuosi savaitgali i kaima vaziuojam grybauti, su vyro gimine susitiksim, dvi dienos praleks
vis lengviau bus laukti jei nebus dar jos atkeliavusios
linkiu ir tau kur prasiblaskyti savaitgali
Runciuke parašė:
nepergyvenk lb ..juk tuoj vel galesit "gaudyt" savo maziuka...sikart tikrai pavyks
![]()
![]()
gaila, labai norejau geguziuko
man sis menuo labai patinka, gal todel kad pati geguze gimiau
ets na, bet ka padarysi - gal bus vasarinukas
nors rugseji turbut su ND nelabai pavyks, nes maniskis i komandiruote kaip tik per OV isvaziuoja. nebent spali uzkibtu
butu nuostabiausia vestuviu dovana
20 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai