2012.08.31 11:30 (prieš 13 m.)
Spanguoliukė parašė:
musu gretos kazin ar retes: laimingosios iseis i nestukiu forumus, bet prisijungs vis nauju nariu nusprendusiu
bet labai tikiuosi, kad mums visoms pavyks greitai "pagaminti" savo angelelius
o tai pas tave dabar stazo truksta? zvelk i geraja puse: susirasi darba, padirbesi, atsipusi nuo namu, nauja aplinka, nauji zmones, nauji potyriai ir ispudziai, o ir darbo stazas prisides
o laikas labai greitai prabegs, ziurek uzsimirsi, atsipalaiduosi ir netiketai pamatysi II
svarbiausia pozityvios mintys
taip man truksta stazo... o darba susirast irgi nesiseka, niekas nenori tokios be patirties... na kolkas tik pora menesiu teieskau, bet net tokiems menkiems darbams, kaip SF israsinejimas neima... gal tiesiog i tokius isitaiso pazistami...
snd sunaudojau savo paskutini testa, kad neismest tusciai ir sakiau vsio daugiau ne vieno nebepirksiu, kol mmm neveluos... per savo planavimus sunaudojau tik 4... manau tik... trys ciklai su tiek testuku...manau neislaidavau...
vyras man vakar pasiule man 500lt ir atostogas kur nors vienai...
sako as tau duosiu tiek pinigeliu, o tu susirask kur paatostogaut, atsipust... pabusim atskirai... nusiraminsi... prasiblaskysi...
jauciu reiks pasinaudoti, kai jam prasides arimai... tik ne is jo pinigeliu... gausim is tevu mano uzsilikusia vestuvine dovana... pinigu kelionei... tai reiks mazyte dali tik sau pasiskirti... leksiu pas kokiu draugu i uzsieni keliom d...