imaginary parašė:
Sankabos gadinimasBent man vyras taip sakė
Nes aš varydavau su antra iš vietos, net kai mokinausi pas instruktorių, žiūrėdavo nustebęs :zvengiu:…
As ir taip pagalvojau, kad sankabai peilis cia
imaginary parašė:
Sankabos gadinimasBent man vyras taip sakė
Nes aš varydavau su antra iš vietos, net kai mokinausi pas instruktorių, žiūrėdavo nustebęs :zvengiu:…
As ir taip pagalvojau, kad sankabai peilis cia
mamulyte1 parašė:
taip taip zinau bet su pirma pavara isvis nera traukos arba as dar neikirtus nesuprantu
Praktika praktika ir praktika. Niekas daugiau nepadės. Patarimų tikrai gavai ir čia forume ir iš vyro, teorinių žinių turi kaip pradėt važiuot, tereikia išlėkt į kokią aikštelę ir pasimalt ant vietos. Sustoji, vėl pajudi, ir taip kelis kartus, kol suprasi ką daryt.
imaginary parašė:
Praktika praktika ir praktika. Niekas daugiau nepadės. Patarimų tikrai gavai ir čia forume ir iš vyro, teorinių žinių turi kaip pradėt važiuot, tereikia išlėkt į ko…
jau pagaliau priprantu prie auto
kasdien vis geryn?
seimynele123 parašė:
Laiket teorijos egza regitroj, jau gerai viska zinodamos ir mokedamos, ar buvo ir to ko nemokejot nezinojot ?
nu siaip reik viska zinot
nes tu nezinai kokie klausimai tau papuls
mamulyte1 parašė:
nu siaip reik viska zinotnes tu nezinai kokie klausimai tau papuls
![]()
Tai sita as zinau, kad reikia viska zinoti. Bet juk ne viskas i ta galva sutelpa 100% kazkaz vis dar kliuna ?
seimynele123 parašė:
Laiket teorijos egza regitroj, jau gerai viska zinodamos ir mokedamos, ar buvo ir to ko nemokejot nezinojot ?
As namie rinkdavau 83-87% nuolat. Regitroj surinkau 97%.
seimynele123 parašė:
Tai sita as zinau, kad reikia viska zinoti. Bet juk ne viskas i ta galva sutelpa 100% kazkaz vis dar kliuna ?
tai as ejau i mokykla teorija ir atrode viska gerai zinau bet surinkau 83% bet vistiek registravausi i regitra ir ten surinkau87% reik bandyt per galva nieks neduos
seimynele123 parašė:
regitroj daug lengvesni klausimai
tik pamenu viena kuri suklydau iki siol nepamirsiu
ko galima tiketis jei ant priesais vaziuojancio sunkvezimio stogo stovi zmogus?
nu topinis klausimas buvo
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai