seimynele123 parašė:
As is silainiu, bet maximos klinikoj neprisirasius.
Nereikia prisirasyti man atrodo. As ir neprisirasius bet del darbo tvarkiausi medicininw ie pirma pagalba ir higienos igudzius ten tvarkiausi
seimynele123 parašė:
As is silainiu, bet maximos klinikoj neprisirasius.
Nereikia prisirasyti man atrodo. As ir neprisirasius bet del darbo tvarkiausi medicininw ie pirma pagalba ir higienos igudzius ten tvarkiausi
mamulyte1 parašė:
tai dar nevaziavai viena? tai sake ves pas meistrus dar paziures savaitgali.tai gal man tarkim sustoju su sankaba stabdy imynus pradedu vaziuot atleidziu stabdy ir …
As atleidziu stabdi ir sankaba atleidineju ir ziuriu ka masina daro atleidinejant sankaba, bendrai darau taip visad kad atleidziu sankaba ir paeiliui gaza, jei jauciu kad masina tempia tai daugiau gazo. Tik as nekokis patareja nes nesugebu dar benzo gazo tolygiai paduot. Nes kaip pajudi is vietos tai net sucypia ratai ant prasisukimu. Nemoku graziai kazkaip neiseina ir surekia gazas dar belekaip
Griv. parašė:
As atleidziu stabdi ir sankaba atleidineju ir ziuriu ka masina daro atleidinejant sankaba, bendrai darau taip visad kad atleidziu sankaba ir paeiliui gaza, jei jauc…
Jei kasasi ratai tai gazo per staigiai duodi. man ir taip buna
ypac kai skubu isvaziuot
Burburbur parašė:
Jei kasasi ratai tai gazo per staigiai duodi. man ir taip bunaypac kai skubu isvaziuot
![]()
Zinau
o as ir skubu nes bijau gest
dar neismokau tolygiai ir graziai to gazo spaust
Griv. parašė:
Zinauo as ir skubu nes bijau gest
dar neismokau tolygiai ir graziai to gazo spaust
![]()
Nefainiausia, kai reikia staigiai, bet tolygiai, graziai, greitai pajudet is vietos, ypac kai eile uz nugaros stovi, arba i koki zieda ivaziuojant, toks biski stresiukas. Kaip nors negesim ? ismokom vairuoti su dyzeliais, ta pati padarysim su benzu.
mamulyte1 parašė:
as is vietos su 2arba 3 begiu isvaziuoju su pirmu niekaip ir ratai sypiatai kur mes mokesim jei mokykloj mokina su naujausiom masinom o realiai tik issilaikes ti…
Su 2-3 is vietos?
Papentukas parašė:
Su 2-3 is vietos?![]()
As ta pat, pagalvojau, vau ? man tai su pirma jau rauna is vietos neblogai, tik nevisada ritma pagaunu kokio reikia ir nugesu.
E.Va parašė:
As ta pat, pagalvojau, vau ? man tai su pirma jau rauna is vietos neblogai, tik nevisada ritma pagaunu kokio reikia ir nugesu.
Na as su dyzeliu dustu iskart jei uzsisvajojus bandau su 2isvaziuot
man kartais to is vietos greicio truksta, bet nesiskundziu labai, tobuleju po truputi
Papentukas parašė:
Su 2-3 is vietos?![]()
Sankabos gadinimas
Bent man vyras taip sakė
Nes aš varydavau su antra iš vietos, net kai mokinausi pas instruktorių, žiūrėdavo nustebęs
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai