Cowgirl parašė:
Aš maitinau :/
Man vaistininkė sakė neisprotek juk tie vaistai hormonų milžinišką doze, tai taip išsigandau :/
Cowgirl parašė:
Aš maitinau :/
Man vaistininkė sakė neisprotek juk tie vaistai hormonų milžinišką doze, tai taip išsigandau :/
Sveikos, turėjau lytini akta(rugsėjo 3 dieną) jo metu plyšo prezervatyvas, po 2h išgeriau skubia tablete, ar tai mane apsaugos nuo neštumo? Paskutinės mėnėsinės rugsėjo 18, ciklas 30 dienu, mėnėsinės nėra reguliarios ( bet pagal vaisingu dienu skaičiuokle rodo kad ta diena buvo ovuliacija) labai neramu, kad tableta gali nesuveikti, jokio poveikio ar tepliojimo nebuvo, nežinau ar tai gerai ar blogai
Neramu parašė:
Nežinau tiksliai ar tai vaisingos dienos, nes mėnėsinės man nera reguliarios, bet pagal skaičiuokle rodo kad vaisingos todėl baiminuosi kad tablete gali nesuveikti…
Skaiciuokles irgi klista,ovuliacija vyksta ne kas menesi ,ir ne ta pacia diena juolab jusu ciklas nereguliarus ,nepanikuoti svarbu
Neramu parašė:
Labai tikiuosi kad tablete suveikė, nes išgėriau gana greit.. Bet esu girdėjusi, kad mm gali buti ir ankstyvam neštume🥺 labai baisu
Jos siek tiek skyriasi ,ir gausumu ir trukme. Anksciau laiko nespreskit,negalvokit ,atsipalaiduokit
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai