Ocean Ni parašė:
2 IVF kompensuojami, NW reikia primokėti, PICSI papildomai 300-500€, ICSI nežinau kaip NW, bet Santariškėse mums nereikėjo dėl to papildomai mokėti.
IVF + ICSI + PISCI vasario 15 mokėjom 1370€ su kompensacija. Klaipėda Northway
Spermos tyrimai – tai vyro sėklinio skysčio tyrimai, įvertinantys vyro vaisingumo lygį ir vyro lytinių bei reprodukcinių organų sistemos funkcijas. Skaityti
visą straipsnįOcean Ni parašė:
2 IVF kompensuojami, NW reikia primokėti, PICSI papildomai 300-500€, ICSI nežinau kaip NW, bet Santariškėse mums nereikėjo dėl to papildomai mokėti.
IVF + ICSI + PISCI vasario 15 mokėjom 1370€ su kompensacija. Klaipėda Northway
Sveiki,
Pati su vaisingumu neturiu bėdų, bet noriu padėti broliui. Nuo rugsėjo bando susilaukti leliuko, bet nepavyksta. Vyrui 40m, meteriai 32. Ji is pirmos santuokos turi 12m sūnų, pastojo iš pirmo kart(netyčiukas)
Domina, klinikos, į kurias galima kreiptis dėl vyro vaisingumo. Kur geriausias kainos ir kokybės santykis, norėtūsi gydytojo rekomendacijos. Aš šitame reikale nesigaudau, o brolis pats su žmona tokie "kuklesni", nori pagalbos, nežino nuo ko pradėti. Ačiū už pagalbą!
gandriuka parašė:
Sveiki,
Pati su vaisingumu neturiu bėdų, bet noriu padėti broliui. Nuo rugsėjo bando susil…
Jei neprašo Jūsų pagalbos siūlau nesikišti , tai gana jautrus dalykas ❤️ o šeip manau broliui pirmas tyrimas spermograma bet kurioje klinikoje , tada andrologo konsultacija.
gandriuka parašė:
Būtent, kad prašo, kitaip tikrai nesikisčiau!😅
Spermogramą matau, kad daro nemažai klinikų, gal turite rekomendacijų?
Jei tikrai vyras rimtai nori išsitirti, iš karto važiuočiau pas andrologą Ryga IVF, ir išsitirčiau nuodugniai. Mums kainavo apie 230€+50€ konsultacija +hormonų tyrimai. Išplėstinė spermograma, mioxi, dnr fragmentacija, spermotoziodų brandumas, pasėlis. Su šitų tyrimų ats galima eiti pas andrologą ir gauti tikrai išsamią konsultaciją. Andrologas dar gali paskirti hormonų tyrimus, kas irgi padeda susidaryti bendrą vaizdą, ar viskas ok.
LT NW turbūt, bet mums rodė daug geresnius rezultatus nei LV ir TR, tai manau pas juos šiek tiek pagerinti gaunasi atsakymai, gal silpnesnę įrangą naudoja, nežinau.
gandriuka parašė:
Būtent, kad prašo, kitaip tikrai nesikisčiau!😅
Spermogramą matau, kad daro nemažai klinikų, gal turite rekomendacijų?
Kaune Reprodukcinės Medicinos Centre.
Nu va kažkas juda jau ir pas mus į priekį.
Man pas ginę kitą ketvirtadienį o vyras šį ketvirtadienį užsiregistravo spermogramai nordclinic.
Bet kas kart jis mane nustebina 😅
Aš jam ieškojau kur galėtų pats nuvežti nes galvojau nu vistiek nesmagu ten kažkur.
Sakau ar kai regitravaisi pasiklausei dėl atvežimo?
Sako tai sakė ten yra kambariukas nuvažiuosiu vietoj padarysiu ir paduosiu nereiks lakstyt 😃
Koks čia sako nesmagu jei reikia 🙈
Didžiuojuos juo kas kartą ❤️
Lauritele parašė:
Nu va kažkas juda jau ir pas mus į priekį.
Man pas ginę kitą ketvirtadienį o vyras šį ketvirtadienį užsiregistravo spermogram…
Tik nepamirskit susilaikymas 3 dienos bent. Bet tikriausiai sake sita registruojant
Sypt2022 parašė:
Tik nepamirskit susilaikymas 3 dienos bent. Bet tikriausiai sake sita registruojant![]()
Aha sakė, ir skaitėm internete visas taisykles.
Maždaug taip ir gausis, sako daugiau 5 irgi negerai kažkaip.
Tai vakar turėjom myliuką tai ketvirtadienį kaip tik ir būs manau pats tas. Nes savaitgalį aš buvau išvykusi myliuką turėjom prieštai ketvirtadienį tai jau iki šio ketvitadienio būtų per ilgas laiko tarpas savaitė.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai