joovita parašė:
Sveiki, gal kas galėtų pakomentuoti, nes nelabai suprantam.
Oh, wou, nesu tokios geros morfologijos dar turbūt mačius, turbūt jauni dar esat :). Jaučiu donorinės kokybės sperma skaitos :).
Spermos tyrimai – tai vyro sėklinio skysčio tyrimai, įvertinantys vyro vaisingumo lygį ir vyro lytinių bei reprodukcinių organų sistemos funkcijas. Skaityti
visą straipsnįjoovita parašė:
Sveiki, gal kas galėtų pakomentuoti, nes nelabai suprantam.
Oh, wou, nesu tokios geros morfologijos dar turbūt mačius, turbūt jauni dar esat :). Jaučiu donorinės kokybės sperma skaitos :).
Ocean Ni parašė:
Bet tikrai, dažniausiai apie normos ribą būna. Turbūt nesu mačiusi spermogramos net su 10% normalios formos.
Dangyra parašė:
Bet tikrai, dažniausiai apie normos ribą būna. Turbūt nesu mačiusi spermogramos net su 10% normalios formos.
Daugiausiai esu macius 11% ir tai vau, o cia tai net nesitiki, kad gali tokia but 😃
Ocean Ni parašė:
Oho, nesitikėjau , kad čia taip gerai, džiugu girdėti😊 Pirma kart darytas tyrimas, tai nežinojom kaip vertinti, bet dėja pastoti jau 4 metai nepavyksta, kad ir labai gera😔
joovita parašė:
Oho, nesitikėjau , kad čia taip gerai, džiugu girdėti😊 Pirma kart darytas tyrimas, tai nežinojom kaip vertinti, bet dėja pastoti jau 4 metai nepavyksta, kad ir laba…
Reiktú pasirodyti gydytojams ir išsitirti abiems.
Ocean Ni parašė:
Reiktú pasirodyti gydytojams ir išsitirti abiems.
Tai aš pas gydytoja jau nemažai tirta lyg ir viskas gerai, todėl dabar vyrą pradėjom tirti..atrodo jau svyra rankos, nes kaip ir sveiki, bet rezultato nėra..
joovita parašė:
Tai aš pas gydytoja jau nemažai tirta lyg ir viskas gerai, todėl dabar vyrą pradėjom tirti..atrodo jau svyra rankos, nes kaip ir sveiki, bet rezultato nėra..
kreipkitės į vaisingumo kliniką. Per mėnesį sužinosite visas priežastis kodėl nepastojate.
joovita parašė:
Reikėtų apsvarstyti ir pagalbinio apvaisinimo galimybę, nes tikrai daugėja tiek antrinio nevaisingumo, tiek neaiškios kilmės atvejų. 4 metai jau nemažai, ypač jei su pirmu vaiku pastojot be problemų.
Reikėtų pasekti su gydytoju, ar vyksta pilnavertė ovuliacija, pasidaryti kiaušintakių pratekamumo testą, LPL, jei dar nedarėt.
Genute parašė:
Sveiki, galesit gal pakomentuoti? 3men gerem profertili, ir klomifeno citratą, ir pasidarem po 3men pakartotina, laukiam dar kitos savaites konsultacijas pas Uralo…
Sveikis, gal galetumet pakomentuoti?
Genute parašė:
Sveikis, gal galetumet pakomentuoti?
o ką urologas komentavo? Geras tas jūsų vyro turtas.
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai