Lujona parašė:
Sveikos,
Prisijungiau perskaičius visus komentarus ir norisi pasidalinti savo istorija.
Po kiek laiko prasidėjo viskas? Savaitės, dviejų, mėnesio ?
Lujona parašė:
Sveikos,
Prisijungiau perskaičius visus komentarus ir norisi pasidalinti savo istorija.
Po kiek laiko prasidėjo viskas? Savaitės, dviejų, mėnesio ?
Lujona parašė:
Skirtingi nusiskundimai, skirtingu metu. Spuogai - po kelių savaičių, emocinė būsena pablogėjo po dviejų mėnesių.
Vienai pažįstamai hormonai susireguliavo gana greitai, kitai reikėjo keletos mėnesių. Aš taip pat ruošiuosi išsiimti spiralę, dėl panašių simptomų.
Zitaja parašė:
Vienai pažįstamai hormonai susireguliavo gana greitai, kitai reikėjo keletos mėnesių. Aš taip pat ruošiuosi išsiimti spiralę, dėl panašių simptomų.
O kokie simptomai pas jus?
Lujona parašė:
O kokie simptomai pas jus?
man panikos priepoliai, depresija. Pastoviai suirzusi, nekantri. Nors prieš tai nebuvo tokiu simptomu. Ypatingai paaštrėja prieš mėnesines ir per ovuliacija. Krūtų skausmai nuo ovuliacijos iki mėnesinių bei labai daug išskyrų atsirado.
Skaitau ir negaliu patikėti,man buvo pasireiske visi išvardyti simptomai: isterijos priepuoliai, amžina baimė, spuogai,pilvo ,strenu skausmai prieš mėnesines, o migrena užeidavo,aš jos gyvenime neturėjusi . Po kokių 2 mėnesiu begau išsiimti, gynekologas atkalbejo,sako tikrai čia ne spiralės,tipo pirmą kartą girdžiu...po kelių savaičių ėjau privačiai ,kad išimtu. Žiauriai nusistebėjo mano simptomais gydytoja,sako nu pusę metų gali būti kažkas panašaus. Aš sakau pusės metų aš liksiu be šeimos su tokia savijauta.
Kai iseme,jau po kelių dienų mano gyvenimas vėl nušvito
Ruduoke parašė:
Nuo kada prasidėjo pokyčiai, tik įsidėjus ar po kelių savaičių? Aš lygiai prieš savaitę įsidėjau nuo gausių mmm ir dėl miomos (3 cm). Tai kaip ir tepliojimas baigia…
Kaip jum galejo ideti spirale esant miomai😮Kazkas baisaus
KokiaFaina parašė:
Trys gydytojai liepė... Nžn- įdėjo ;) o negalima?
sakė toks gydymas. Jei db padės - operuos... Žiūrėsim
Ruduoke parašė:
Trys gydytojai liepė... Nžn- įdėjo ;) o negalima?sakė toks gydymas. Jei db padės - operuos... Žiūrėsim
![]()
T.y. jei nepadės - operuos
KokiaFaina parašė:
Negazdinkit bereikalo zmoniu. Pasmane irgi mioma yra ir esu su spirale.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai