Astonja parašė:
As esuMan tai pirtele nuplauks,nes mm niekaip nepramusa
![]()
prašyk vyras kad pramuštų
Astonja parašė:
As esuMan tai pirtele nuplauks,nes mm niekaip nepramusa
![]()
prašyk vyras kad pramuštų
naktibalda parašė:
Parsiradom ir mes namo...kažkaip perdaug man švenčių šį savaitgalį...Juolab, kad visos pramogos vyrui teko
![]()
Pakrantėj pusė Telšių tėvų darželio susimetę į būrį![]()
Aš norėjau mergaitės pasiteirauti gal žinot kur nebrangiai galima makiažą pasidaryti
![]()
ot kur jos visos, o aš čia kaip laisvesnė,tai viena su savim šnekuosi
naktibalda parašė:
Aš norėjau mergaitės pasiteirauti gal žinot kur nebrangiai galima makiažą pasidaryti![]()
namie
Astonja parašė:
namie![]()
Na man šitas variantas nelabai...sunku pačiai, o kai į dar būtinai reikia, kad gerai gautusi... dažniausia gaunasi šnipštas
saulučiukas parašė:
sirdute ka jau skiriesi? advokato nezinau, ypac gero ir pigaus-jie visi nepigus..![]()
neskirybu klausym u teieskau yra ir rimciau
kooookia faina svente buvo, mes gi su kaimynkom mazdaug nuo 11-12 dienos kap isejom linksmintis, tai puse dvyliktos tik nakties beparvilkom savo vezimaicius namo. Koju nejauciu, per dvi dienas svenciu sutrepsetos pakankamai, bet liuks yra.
O svente tai superine-siandien kiek vaikams smagiu atrakciju,mano mazasis duko batute su tokiu malonumu, kad miela ziuret buvo. Ir atvirkstuku koncertas liuks. Jau tokiu svenciu vaikams dar galetu but ne viena per vasara
O TD mamu tai tikrai daug buriavomes sventej, nenuostabu velute, kad neatsirado su kuom kalbetis. Net paystrytes kleckuti apziurejom-oi koks grazus mazuliukas
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai