Cherry. parašė:
Pasimeciau truputi ir noriu paklaust, gal zinot ar svarbu kuriuo paros metu darytis tth tyrima? Jei turiu letine hipotiroze, vaistus vartoju jau daug metu ir siuo m…
Bukite atsargi. Anglijoje tai skaitoma nuodu
Cherry. parašė:
Pasimeciau truputi ir noriu paklaust, gal zinot ar svarbu kuriuo paros metu darytis tth tyrima? Jei turiu letine hipotiroze, vaistus vartoju jau daug metu ir siuo m…
kaspisija1 parašė:
Noreciau pasidalinti ir as savo patirtimi : Lietuva prirase man visam gyvenimui Tyroksina. Is giedro dangaus zinia, kad suvaryta atseit skydliauke visam likusiam gy…
Idomi izvalga. Bet pvz man yra ispjauta skydliauke visiskai ir 12 metu keiviena diena geriu tiroksina, nes neduok dieve pamirstu bent viena diena man buna taip blogai kad nenoriu net prisiminti. Mano organizmas naturaliai to hormono negamina tai man jis svarbus kiekviena diena. Ir bent jau iki siol neturiu jokiu salutiniu problemu geriant ji. O jeigu apskritai tai taip galbut jis ir nera labai geras organizmui visgi tai chemija, bet zinot, visi vaistai tokie.
kaspisija1 parašė:
Noreciau pasidalinti ir as savo patirtimi : Lietuva prirase man visam gyvenimui Tyroksina. Is giedro dangaus zinia, kad suvaryta atseit skydliauke visam likusiam gy…
Įdomi nuomonė.
Bet aš pasitikiu Lietuvos gydytojais, ir man kaip tik atrodo, kad nepasitikėčiau vieno gyd.nuomonė vien dėl to, kad “užsieno” gydytojas, tas užsieno nieko nepasako apie jo kompetentingumą.
kaspisija1 parašė:
Tikrai neskaito nuodu. Kasdien susiduriu su šimtais tiroksino receptų. Sutinku, kad UK nedalina į kairę ir dešinę, bet tokia jūsų pozicija, tai, nesupykyte, bet neišprusimo lygio beletristika...
Klementina parašė:
Nepykit, bet idomiai skamba: prigasdina, tada pamatuoja ir sako va matai kaip blogaiskydliaukes ligas gydo endokrinologas, ir joks gydytojas nepasakys - ispjau…
Būtent, čia taip pat, kaip vietoj „pataisykim dantį“ sakytų „išraukim“.
Aš tik labai siūlyčiau darytis tyrimus kiek įmanoma aukstesnio lygio ligoninėse. Nes man buvo, kad poliklinikoj padarė tyrimus, aukštas tth, prirašė tyroxina gerti,pusę metu pragėriau ir jau nurasius kad visą gyvenimą teks gerti, o nuėjus Santarose pakartojo tyrimą ir viskas puikiai su tth, jau 3metai kaip negeriu vaistų. Nustatytas lėtinis imuninis tiroiditas.
vasara07 parašė:
Kokius perkat seleno ir vitamino D preparatus?
Galvoju nusipirkti, gyd.prie rekomendacijų parašė, kad pavartoti
As geriu situs
https://www.gintarine.lt/ambio-selenas-ir-cinkas-90-tableciu
https://www.gintarine.lt/ecosh-vitaminas-d3-4000tv-90-kapsuliu
Buvau pas endokrinologą, tai galvą palingavo tik su mano TTH rezultatais (5.99)... Išrašė vaistų, bet liepė dabar saugotis bent vieną ciklą ir net negaudyt gandro
Sako, kai toks aukštas, tai net jei ir pavyktų pastoti, greičiausiai neišnešiotum. Sako jau gerokai anksčiau reikėjo susiimti dėl skydliaukės, nes greičiausiai dėl to ir nesigauna nieko. O bandom jau beveik metus. Aišku dabar yra kaip yra. Ryt pradedu tiroksino gėrimą, bet kažkoks apmaudas viduj ir piktumas, kad su pirmais rezultatais TTH šeimos gydytoja tik ranka numojo... jei ne toks aplaidumas, tai gal dabar jau leliuko rūpesčiai, o ne skydliaukės būtų galvoj. O jau ir amžius toks, kad laukt nebesinori daugiau...
akiumelis parašė:
Buvau pas endokrinologą, tai galvą palingavo tik su mano TTH rezultatais (5.99)... Išrašė vaistų, bet liepė dabar saugotis bent vieną ciklą ir net negaudyt gandro :…
Tai, geriau saugokites, as su 4.98 pastojau, pradejau po ov gert tiroxina, ir kas is to, biocheminis tik. Ziuresim kaip dabar, man ir pikta buvo, nes geriau kt du metus del pks ir sake nutraukus bandyk o kad tth reik must tai niekas nepasake, nu ka darysi..
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai