2020.11.17 22:39 (prieš 5 m.)
Noreciau pasidalinti ir as savo patirtimi : Lietuva prirase man visam gyvenimui Tyroksina. Is giedro dangaus zinia, kad suvaryta atseit skydliauke visam likusiam gyvenimui. Gryzau i Anglija po atostogu Lietuvoje, parodziau savo daktarui pakuote , ka gavau visam gyvenimui " dovanu" is Lietuvos . dakataras momentaliai jas ateme is manes ir nutrauke man tas tabletes. Buvau spejusi jas pagerti 2 menesius. Pasake jei zmones zinotu, koks tai nuodas tas Tyroksinas, jo tikrai negertu. Sake pirmiausia sis vaistas zmoguje suvaro pulsa. Pamieraves manaji rado virs simto. Sako pasiziurek, pulsas simtinis pusmergei, net ne senai dar moterei. Sake viso organizmo nuodas yra sis vaistas. Jau geriau gyvent be skydliaukes pasake, nei su siuo vaistu. Juo patikejau , paradoksas- taciau be to Tyroksino man net geriau. Gal pulsas tas gryzo i normalu. Nes nebesidauzo sirdis taip, nepulsuoja pulsas ausyse , sake jis dar biski buciau ilgiau pagerusi, man butu buve ragai su sirdim ateity. Sirdi turiu kolkas stipria kaip versio. Bukite atsargios su tuo Tyroksinu. Lietuva ji dalina kaip saldainius kiekvienam reikia nereikia. O va kitoje pasaulio saly ji traktuoja kaip viso organizmo nuoda. Domekites kitu saliu antra nuomuone apie si vaista pries geriant visam gyvenimui. Nesikliaukite vien Lietuva. Sekmes