StebuklingaŽaluma parašė:
Nuo minėtų medikamentų nežinau ar TTH kyla. Gal pakomentuos, kas žino iš čia esančių.
Dariausi HCG pakartotinai ir tuo pačiu TTH pakartojau, toje pačioje Rezus. Tai po 4 dienų TTH pakrito iki 1,3.
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįStebuklingaŽaluma parašė:
Nuo minėtų medikamentų nežinau ar TTH kyla. Gal pakomentuos, kas žino iš čia esančių.
Dariausi HCG pakartotinai ir tuo pačiu TTH pakartojau, toje pačioje Rezus. Tai po 4 dienų TTH pakrito iki 1,3.
Jurintaaa parašė:
Dariausi HCG pakartotinai ir tuo pačiu TTH pakartojau, toje pačioje Rezus. Tai po 4 dienų TTH pakrito iki 1,3.![]()
Tai ten su Rezus labės TTH, kaip patirtis rodo, ne kažką. Akivaizdu, kad grybauja
Sveikos, parašiau į porą temą, noriu parašyti ir šioje, nes, kiek girdžiu, labai mažai kreipiama dėmesį į imuninio nevaisingumo galimybę. O gal tai ir mano atvejis? Istorija tokia.
Įrašas bus ilgas, bet norisi duoti maksimaliai informacijos.
Kelio santrauka:
2022.05.15
HyFoSy
tyrimas buvo apsunkintas, tačiau kontrasto tekėjimas kiaušintakiais ir susikaupumas aplink kiaušides patvirtintas.
2022.06.13
IUI
endometr. 10mm, stim. Letrozole 5mg., be kibimo
2022.07.11
IUI
endometr. 9mm, stim. Letrozole 5mg., be kibimo.
2023.11.22
Punkcija
2023.11.23
Taikyta ICSI (nes niekas nesivaisino)
2024.01.24
FET
3Bc, blokuotas, gleivinė 9,4mm
2024.06.03
FET
3Cc, stimuliuotas 8,33mm
2025.03.19
Punkcija
2025.03.22
Įkėlimas
Po jo lieka 2 embrionai: 1Bl (ankstyva blastocista) ir 4Bb
2025.04.14
Kariotipai
Nieko blogo nerasta.
Pirmas IVF. Antagonistų protokolas. Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle.
Kiaušialąsčių viso 27, viena netinkama. Vystymąsi žiūrėti nuotraukoje.

2 IVF. Antagonistų protokolas, bet jau su Rekovelle. Taip pat panaudoti imunitetą silpninantys vaistai, buvo keltas geriausiai besivystantis embrionas 3 dienų, naudoti embryo glue, nekibo.

Punkcija buvo šešiems, 9-tą stimuliacijos dieną buvo tiek ir kokio dydžio (mm):
10,6mm endometriumas
9 stimuliacijos diena
14,5; 5; 4; 4; 4; 4; 17,5; 9; 6; 9; 11; 4; 5; 16
16; 11,5; 11; 10; 5; 16; 6; 13,5.
Reziume, dvi klinikos, skirtingi kėlimo būdai, rezultatas tas pats – jokio kibimo. Dabartinis daktaras pasakė, kad nieko nekeis, nebent padarys pabraižymą, daugiau nieko.
Kokios mintys kyla jums?
Man yra dviprasmiškų jausmų. Iš vienos pusės, kaip tikėtis kitokio rezultato, jei darysi viską taip pat? Kelt bele kelt?
Iš kitos pusės, gal važiuoti tirti į Rygą? Bet suprantu, kad vieno embriono ištyrimas kainuos link 2K. Tai gali būti apie ketvirtadalis naujo IVF sumos... Bet, jei neištirsim, ar neprarasim žinių naujam IVF?
Labai lauksiu jūsų komentarų.
Edel parašė:
Sveikos, parašiau į porą temą, noriu parašyti ir šioje, nes, kiek girdžiu, labai mažai kreipiama dėmesį į imuninio nevaisingumo galimybę. O gal tai ir mano atvejis?…
Aš jūsų vietoje išsamiau išsitirčiau. Nes aklas kėlimas ir kainuoja ir morališkai paskui labai kerta🥲 Rygoje pasidaryti galite tyrimus, jei yra imuno bėdų. Gimdos nk, cross match ir pan. Bus aiškiau kur taikyti gydymą. Gali būti ir ne dėl imuno problemos, pvz embrionai genetiškai negeri.
Jurintaaa parašė:
Gal kas turite patirties su bendru kraujo tyrimu ankstyvo nėštumo metu? Niekad nesu tiek raudonų skaičiukų mačiusi pas save 🫣 leukocitai irgi kiek padidėję 🤔…
Normalu, ypač naudojant imunosupresantus. Man irgi leukocitai kilo neutrofilų sąskaita ir tuo pat metu buvo pakrite limfocitai.
Dėl eritrocitų pokyčio nepakomentuosiu, nežinau, ar dėl medikamentų kinta.
StebuklingaŽaluma parašė:
Normalu, ypač naudojant imunosupresantus. Man irgi leukocitai kilo neutrofilų sąskaita ir tuo pat metu buvo pakrite limfocitai.
Ačiū, labai išsigandau pamačiusi tuos leukocitus, nuraminot ❤️
Dar laukiu krešumo atsakymų, bet bendras kraujas toks tirštokas atrodo? Kažin ar nereiks didinti vaistų dozės 🤔 ar bendram tyrime neatsispindi fraxiparino vartojimas?
Jurintaaa parašė:
Ačiū, labai išsigandau pamačiusi tuos leukocitus, nuraminot ❤️
Dar laukiu krešumo atsakymų, bet bendras kraujas toks tirštokas atrodo? Kažin ar n…
Va, įmetu, kaip mano kraujas atrodydavo pirmam trimestre, po to antram ir visą nėštumą daugmaž panašiai. Tikrai nepergyvenkite.
Fraxipariną reguliuodavomės su K pagrinde pagal protrombiną, D-dimerys, kurie pas mane pakilę vis buvo.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai