Littlebird parašė:
Kas 26? TTH? Tuomet tikrai taip, geriau kantriai laukti kol pagerės situacija ir TTH bus bent jau 2.5.![]()
Na va ir ne pasake kas 26 🤦🏽♀️
Littlebird parašė:
Kas 26? TTH? Tuomet tikrai taip, geriau kantriai laukti kol pagerės situacija ir TTH bus bent jau 2.5.![]()
Na va ir ne pasake kas 26 🤦🏽♀️
jogaileee3 parašė:
Sveiki. Skaitau komentarus ir tokio auksto sutrikimo kaip pas save nematau. Ar gali buti, kad klaidingai gydytoja supratau? Pasake didelis uzdegimas 26.. jau geriu …
Siaip uzdegiminius procesus gali rodyti didelis ATPO.Bet 26 tai nedidelis.Didelis kai buba simtais ar tukstanciais. Siaip nesuprantu apie ka cia jusu gydytoja sneka. Gal tth dare ir jis 26 kas rodytu didele hipotiroze?Kokius vaistus geriate?
jogaileee3 parašė:
Noriu antejoj issitirti koks dabar yra ka butent tirtis? Kuriuos tyrimus gal galit padet ;)
Pagrindiniai tyrimai tth, ft3,ft4,atpo
Gerai rytoj pabandysiu kreiptis I anteja. Nu va kai dare echo man pasake kad as visa gyvenima gyvenu su viena skiltim!!! Ir niekada nesu tyrusis skydliaukes galvojo operacija dariau. Bet pasake kad desinioji skiltis normali ir tikriausiai vaistu nereiks, bet po kraujo tyrimo liepe gerti po 1 tablete 50mg 3 menesius. Tai man idomu kaip viskas buvo kai susilaukiau savo dukrytes , nes niekada nesityriau o visa gyvenima ir taip su viena skiltim gyvenu.
jogaileee3 parašė:
Gerai rytoj pabandysiu kreiptis I anteja. Nu va kai dare echo man pasake kad as visa gyvenima gyvenu su viena skiltim!!! Ir niekada nesu tyrusis skydliaukes galvojo…
Gal juma echo vaizdas rode uzdegima.Bet keista kaip be keaujo tyrimu vaistus paskiria.
netaa parašė:
Sveikos, gavau tyrimų rezultatus..TTH 2,9. Šį mėnesį planuojam daryti IUI. Pas endokrinologę iki to laiko niekaip nepateksiu.. Kaip manot, ar toks TTH netrukdys pas…
Man su 4.8 padare stimuliacija, biocheminis tik pavyko. Nusimusiau tth su tiroxinu iki 1.15 (bijau pameluot bet tikrai maziau nei 1.5buvo) ir naturaliai pavyko. Viena endokrinologe sake iki 2.5 (privacioj) reik must, kita iki 1.5 (poliklinikoj). Tai sprest jums
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai