Glamour parašė:
@jol
Taip, turėtų. 🫣
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįGlamour parašė:
@jol
Taip, turėtų. 🫣
Glamour parašė:
@jol
Taip
Sveiki, esu lygiai taip pat pasimetusi del ismoku skaiciavimo ir ar is vis priklausys man ismokos. Galvoju taip pat apie konsultacija susimokant pinigus, bet ar verta isleisti 150e uz konsultacija irgi nezinau. Skambinausi i sodra tai jie ten greituoju budu ispyskina info ir net neiseina susigaudyti. Mano situacija tokia, kad esu treciuose VPA metuose, darbo sutartis galioja. buvau pasirinkusi 18men ismokas, dukrytei sueina 3m rugpjucio gale, o antrojo terminas taip pat rugpjucio gale siu metu. Jei nepagimdysiu iki treciojo gimtadienio ir paveluosiu bent viena diena man ismokos nepriklauso?
Mumu35 parašė:
Sveiki, esu lygiai taip pat pasimetusi del ismoku skaiciavimo ir ar is vis priklausys man ismokos. Galvoju taip pat apie konsultacija susimokant pinigus, bet ar ver…
Priklausys.
Jolanta-K@J mama parašė:
Priklausys.
Dekoju uz atsakyma, o tokios pacios kaip su pirmu ar perskaiciuos? Nes jau virs metu negaunu jokiu ismoku
Mumu35 parašė:
Sveiki, esu lygiai taip pat pasimetusi del ismoku skaiciavimo ir ar is vis priklausys man ismokos. Galvoju taip pat apie konsultacija susimokant pinigus, bet ar ver…
Priklausys tokios pačios, tik pasirinkite pildant prašymą, jog skaičiuotų pagal palankesnį.
Mumu35 parašė:
Man sake sodroj, kad nesvarbu ar dar tesiasi mokejimas uz vpa menesius ar ne. Dabar dar labiau pasimeciau
Nesvarbu ar dabar gaunate išmokas, svarbu kad per 12 mėn buvo nors viena. Manau ne taip supratote.
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai