Asasas1234 parašė:
Sveikos, ar šitie metė kam tą "indent" ar kitaip išdžiūvimo liniją?
Ne,bet parodykit pasakysim 🙃
Asasas1234 parašė:
Sveikos, ar šitie metė kam tą "indent" ar kitaip išdžiūvimo liniją?
Ne,bet parodykit pasakysim 🙃
catanail parašė:
Kiek kartu dariausi, kai nebuvo buvo visiskai balti. Kai mete labai labai nerysku vaiduokli laukiausi![]()
Turiu ir aš šitą, laukiu kada ateis laikas panaudot 😁
Asasas1234 parašė:
Kad toks neryškus, net nufotkint neina. Kiek dariaus jų, tai irgi nieko neįžvelgdavau 😊 Tai net nežinau, reiks pamėgint po poros dienų, nes šiandien dar tik 10 dpo …
catanail parašė:
Cia buvo mano teigiamas. Irgi vos vos iziurimas![]()
Sveikinu 🤗 Man tai kažkaip po tiek laiko, nežinau, atrodo jau akys meluoja, vis kažką bandai įžvelgt ir nieko 🥺
Asasas1234 parašė:
Sveikinu 🤗 Man tai kažkaip po tiek laiko, nežinau, atrodo jau akys meluoja, vis kažką bandai įžvelgt ir nieko 🥺
Zinokit as pas jus tikrai irgi matau😀 o sitie nera mete isdziuvimo nei karto, o dariaus gal 10🤣
catanail parašė:
Zinokit as pas jus tikrai irgi matau😀 o sitie nera mete isdziuvimo nei karto, o dariaus gal 10🤣
Kol dar nebuvo pilnai išdžiuvęs tikrai atrodo labiau matėsi 😊 Aš irgi jų daug darius ir jokių vaiduoklių niekada nemačiau. Reiks pamėgint Drogo nusipirkt 😊
Asasas1234 parašė:
Kad toks neryškus, net nufotkint neina. Kiek dariaus jų, tai irgi nieko neįžvelgdavau 😊 Tai net nežinau, reiks pamėgint po poros dienų, nes šiandien dar tik 10 dpo …
Matau ir aš tokia rausvą 😊
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai