Gder parašė:
O Jūs HCG tyrimo nesidarote? Nes dažniausiai parodo, ar auga ar ne. Taip pat reikėtų ir progesteroną pasidaryt. Šie du tyrimai labai svarbūs, ypač po minėtų persil…
Kažkodėl niekas man nieko neskyrė darytis
Gder parašė:
O Jūs HCG tyrimo nesidarote? Nes dažniausiai parodo, ar auga ar ne. Taip pat reikėtų ir progesteroną pasidaryt. Šie du tyrimai labai svarbūs, ypač po minėtų persil…
Olguciukas parašė:
O puslytei matė trynį?
Man matė tuščią be trynio, tai nieko nebus.
Lyg sake trynys yra bet ten vistiek kažko trūksta, o ekrane tai tik puslelė matėsi.. nesuprantu ir nebežinau ko tikėtis, tik laukti.. ir bet jei pasidaryčiau tą hcg tyrimą manau tai nieko nekeis
LaQueen parašė:
Lyg sake trynys yra bet ten vistiek kažko trūksta, o ekrane tai tik puslelė matėsi.. nesuprantu ir nebežinau ko tikėtis, tik laukti.. ir bet jei pasidaryčiau tą hcg…
Jei matė trynį, tai yra vilties kad viskas gerai 🙂
margo_alsi parašė:
Merginos, ar normalu 38temp.? Peršalimo simptomų nejaučiu, tik vyras sako Tu labai karšta ir pamatavus nustebau.
38 nėra normali temp , normali iki 37,3.
LaQueen parašė:
Lyg sake trynys yra bet ten vistiek kažko trūksta, o ekrane tai tik puslelė matėsi.. nesuprantu ir nebežinau ko tikėtis, tik laukti.. ir bet jei pasidaryčiau tą hcg…
Sveiki tokia pačia istorija turėjau prieš metus.
Puslele buvo tusti
vis turėjau vilciu kad viskas gerai kol galiausiai ivyko persileidimas .Organizmas viska atmetė.
Dabar vel laukiuosi tikiuosi viskas bus gerai !
Rozalija parašė:
Sveikos. labai džiaugiuosi, pasirodė dvi juostelės. Ilgai laukta žinia. Pagal skaičiavimą vasario gale. Savijauta nebloga, krūtinė jautresnė, pučia pilvą. Pas ginę …
Sveikinimai! Na svarbiausia aš kaip suprantu neiti ankščiau nei 6 sav nes nematys tikėtina dar širdutės😇
LaQueen parašė:
Na čia nebūtinai ir turi paskirti, HCG parodo vaisiaus augimą, jei kas pora dienų jis dvigubėja vadinasi viskas gerai-auga, o progesteronas atsakingas už tai, kad žirniukas augtų. Jis gali būti ir viena iš nesivystančio nėštumo priežasčių. galit pasidaryt pati, galit pakalbėti su gydytoju. O buvo nustatyta ankstesnių persileidimų priežastis?
Gder parašė:
Na čia nebūtinai ir turi paskirti, HCG parodo vaisiaus augimą, jei kas pora dienų jis dvigubėja vadinasi viskas gerai-auga, o progesteronas atsakingas už tai, kad ž…
Nebuvo, nes po to buvo sėkmingas nėštumas, kažkaip mažai susigaudau šia tema atrodo jei kažkas negerai tai nei vienas nėštumas ir nepavyktų o man po persileidimų viskas puiku buvo, o dabar vėl nežinia ar gerai bus..
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai