Rozalija parašė:
Už streptokoko tepinėlį reikėjo susimokėti?
Nereikėjo
Rozalija parašė:
Nereikėjo
Diko parašė:
Sveikos, čia paruošiamieji skaitosi? 🙈 Kaip jūs iškenčiat sarėmius, man jau dabar akyse aptemsta..😀
Na man tai padeda šokinejimas ant kamuolio ir kvepavimas gilus svarbu susikoncentruoti ir kazkaip uzsimirsta pabandykite
Gatita parašė:
Kas čia per programėlė ?
programele vadinasi contraction timer visai nebloga as taip pat naudoju taciau jeigu norit nemokamai tai galima iki 4 saremiu skaiciuoti daugiau reikia istrinti buvusius saremius ir toliau is naujo skaiciuoti na bet vistiek imanoma sekti ar jau tikrieji cia ar ne.
Rozalija parašė:
Taip, susimokėjiau 26€
Nors skaičiau kad apmokama jeigu pati daktarė paskiria o ne pati nėštukė reikalauja.
Diko parašė:
Sveikos, čia paruošiamieji skaitosi? 🙈 Kaip jūs iškenčiat sarėmius, man jau dabar akyse aptemsta..😀
Manau, kad taip. Pas mane šiandien irgi labai aiškūs sarėmiai, jau net galvojau, kad tikra veikla užsikūrinėja. Bet bam valandai aprimsta ir vėl tada maždaug taip. Buvo vienu momentu jau ir kas 5-6min. Suima tai irgi taip labai skaniai😁 bet palyginus sarėmius kuriuos jaučiau nuleidus vandenis + oksitoksinas, tai čia visiškos gėlytės😁
Mergaitele parašė:
programele vadinasi contraction timer visai nebloga as taip pat naudoju taciau jeigu norit nemokamai tai galima iki 4 saremiu skaiciuoti daugiau reikia istrinti buv…
Geras, man tai nieko nereikėjo mokėt, o jau artėju prie 30 sarėmių😁
Tiucis parašė:
Geras, man tai nieko nereikėjo mokėt, o jau artėju prie 30 sarėmių😁
o manes praso moketi
Anžeika parašė:
Sveikinu🥰🥰🥰 sveikatėlės jums ir jusu grožiui🙂
Sveikinu 😘😘💐augit dydeli ir sveikučiai 😘
gjgiedre19 parašė:
Na ka gi, siandien pagaliau sulaukiau savo mažylio.🥰 Turejau siandien diena gultis i ligonine ir antradieni turejo daryti cezari. Bet mano mazylis turejo kitu planu…
Sveikinu linkiu kuo greičiau atsigaut po extra cp ir linkiu ramiu nakteliu augit dideli ir bukit sveiki 💐😘🎂
Mergaitele parašė:
o manes praso moketi![]()
Kaip supratau dėl to streptokoko tyrimo, tai nežinau, ar ten keičiasi apmokėjimo tvarka, ar kas, ar nuo įstaigos priklauso 🤷♀️ Mane ginekologė užregistravo ir atlikus vasarį sako "Ar sakiau, kad nemokamai ar mokamai, nes sausį buvo mokamai, o dabar vėl ne" 👀 Tai man nemokamai gavosi 🤷♀️
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai