koko_shanel parašė:
Buvom nuvažiavę su vyru į ligoninę, dėl visa ko, bet namo grįžom![]()
Atrodė, kad sąrėmiai dažnėja, bet važiavom labiau dėl to, kad kaklelis tas 3cm ir …
Na tikrai greitai pasimatysite su savo leliuku 🥰 linkiu sekmes ..
koko_shanel parašė:
Buvom nuvažiavę su vyru į ligoninę, dėl visa ko, bet namo grįžom![]()
Atrodė, kad sąrėmiai dažnėja, bet važiavom labiau dėl to, kad kaklelis tas 3cm ir …
Na tikrai greitai pasimatysite su savo leliuku 🥰 linkiu sekmes ..
Mergaitele parašė:
Na tikiuosi viskas bus gerai, o mazyli pasirinkote tiesiog ar pagal rekomendacijas kokias?
Aš buvau KGN ekskursijoje ir man gimdyklos bei pačios palatos pasirodė nejaukios, vyrui net nelabai yra kur prisėsti. 🙈 Dėl personalo pakomentuoti negaliu. Tačiau Mažylyje gimdžiau du kartus, gimdyklos jaukios, jaučiausi kaip namuose
didelė sofa (pliusas jei gimdymas užtrunka ilgiau), sūkurinė vonia. Nuostabus personalas - nuo dienos stacionaro iki naujagimių skyriaus.
Angryfox parašė:
Noriu pasidžiaugti, kad gimė sūnus - Gabrielius. Lygiai 40savaičių ☺️ 3880g 55cm 💞
Sveikinimai! 💙
Angryfox parašė:
Noriu pasidžiaugti, kad gimė sūnus - Gabrielius. Lygiai 40savaičių ☺️ 3880g 55cm 💞
Sveikinu 🥳🩵❤️
koko_shanel parašė:
Visko gali būti. Nors man jau ana naktis atrodė bus TA. Bet va toliau namie sau bim bam![]()
Na taip terminas vasario 14d, bet ginekologe irgi dave suprasti jog noretu kad jau iki 14d pavyktu kaip nors susitart su mazyliu kad ateitu i ta pasauli. Tai gyvenu dabar su skausmais apacioje nugaroje jau sakau kad baigiu priprasti prie tu skausmu gal lengviau bus
Angryfox parašė:
Super🥰🫶sveikinimai
Laura123 parašė:
Sveikos mamytes man pilvas sukieteja kas4min peaeina ir vel taspats man jau 39sav ar jau vaziuoti i ligonine
Taip
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai