Gatita parašė:
Tai vat mano kaklelis panašiai, nieks nesikeičia. Gyd sako, jei užsikurs natūraliai veikla, bus stebuklas 🤣
O nesakė iki kada lauks kol pati veikla prasidės? Negi lauks 42 sav?
Gatita parašė:
Tai vat mano kaklelis panašiai, nieks nesikeičia. Gyd sako, jei užsikurs natūraliai veikla, bus stebuklas 🤣
O nesakė iki kada lauks kol pati veikla prasidės? Negi lauks 42 sav?
silvute8 parašė:
O nesakė iki kada lauks kol pati veikla prasidės? Negi lauks 42 sav?![]()
Nelauksim, pirmadienį važiuoju skatinimui, jei per savaitgalį nieks neprasidės 😊
Gatita parašė:
Nelauksim, pirmadienį važiuoju skatinimui, jei per savaitgalį nieks neprasidės 😊
Linkiu gero, lengvo gimdymo, viskas bus gerai
❤️
silvute8 parašė:
Linkiu gero, lengvo gimdymo, viskas bus gerai❤️
Ačiū 🥰
Gatita parašė:
Nes man metų nemažai, kojos labai pradėjo tinti (taip skaudžiai ir visai neatleidžia). Plius pirmagimį nešiojau 41 sav ir vistiek reikėjo skatinti.
Na tikiuosi viskas bus gerai, o mazyli pasirinkote tiesiog ar pagal rekomendacijas kokias?
Nes aš dar vis galvoju tarp mažylio ir krikščioniškuju kadangi esu pati nesenai apsigyvenusi cia tai net neisivaizduoju nei vienos nei kitos pliusu ir minusu
Aš irgi jau po ginekologės apžiūros. Gydytoja paklausė tonusų, pažiūrėjo gimdos kaklelį, sako labai arti jau galvytė, 4 cm nuo galvytės iki išėjimo. Sako jau galima važiuot gimdyti. Nusiuntė į stacionarą, ten patikrino ir sako tie patys 4 cm., kai bus reguliarūs sąrėmiai tada atvažiuokit. Atvažiavau namo, laukiu ir galvoju 4 cm tai čia tas pats kas prasivėręs kaklelis 4 cm.? Ar čia jau kažkas kito? Žodžiu nieko jau nebesuprantu.
Mergaitele parašė:
Na tikiuosi viskas bus gerai, o mazyli pasirinkote tiesiog ar pagal rekomendacijas kokias?
Apie gyd, pas kurį lankausi geri atsiliepimai. Ir dar kas padėjo apsispręsti dėl pačių gimdymo namų, tai kad prieš kelis metus teko operuotis pas juos (ektopinis nėštumas). Likau patenkinta absoliučiai visu personalu. Nuo gydytojų iki valytojų 😊
Mergaitele parašė:
Na kaip jums?
Buvom nuvažiavę su vyru į ligoninę, dėl visa ko, bet namo grįžom
Atrodė, kad sąrėmiai dažnėja, bet važiavom labiau dėl to, kad kaklelis tas 3cm ir vis kraujingų išskyrų atsiranda. Bet patikrino tonusus, viskas tvarkoj, o ir vaikui kaip tik užėjo, kaip seselė įvardino "dainos šokiai estrada"
Echo padarė, irgi viskas gerai, galva jau įsitaisius beveik pilnai ir gimdymui pasiruošus. Kaklelį irgi patikrino, tie patys 3cm, juda link 4cm, nėra dar visai pilnai minkštas, bet jau ir ne kietas. O išskyros tos tai bus nuo kaklelio sujudinimo ir kamštis šalinasi greičiausiai, tai normalu viskas. Sakė jei pradės tekėti kraujas, toks jau be priemaišų ir žinoma šviežias, tada važiuot nelaukiant. Dabar viskas stabiliai progresuoja link gimdymo ir reikia laukti reguliarių sąrėmių tiesiog, arba kol vandenys nubėgs, ar judesių vaiko sumažės visiškai
koko_shanel parašė:
Buvom nuvažiavę su vyru į ligoninę, dėl visa ko, bet namo grįžom![]()
Atrodė, kad sąrėmiai dažnėja, bet važiavom labiau dėl to, kad kaklelis tas 3cm ir …
Na tikiuosi jau nebeilgai liko laukti gal paskutine naktele jau ir laikysit rankuose stebukla
Mergaitele parašė:
Na tikiuosi jau nebeilgai liko laukti gal paskutine naktele jau ir laikysit rankuose stebukla![]()
Visko gali būti. Nors man jau ana naktis atrodė bus TA. Bet va toliau namie sau bim bam
Aš juokauju, kad su vaiku susitariau, kad gali gimt 12d ar vėliau. Tai irgi realus variantas
O kaip jums sekasi? Irgi nedaug belikę iki termino
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai