2011.06.15 09:44 (prieš 14 m.)
Rasika parašė:
Tai as tikriausiai irgi Tyzengauzuose gimdysiu...bent jau dabar apie tai mastau
planuoju irgi nesitarti... gal teko girdeti ar buti siuose gimdymo namuose organizuojamuose nesciuju kursuose? Visai smagu butu nueiti pasiklausyti, igyti daugiau ziniu, o tuo paciu paziureti kaip ten viskas atrodo
teko juose lankyti viena drauge, kai ji pagimde...
Internete nemazai geru atsiliepimu apie Tyzenhauzus, is zieminukiu mamyciu nemazai kas ten gimde, tai as nesunkiai buvau apsisprendus. Suremonuota viskas, gimdykloj man patiko, jaukiai jauciausi, personalas patiko. Teko tik girdeti, kad po gimdymo mamytes su vaikuciais susilaukia maziau demesio. Mums asmeniskai jo daug ir nereikejo, pagalbos nesikvieciau, rami mano mazyle gime, tai tiesiog laukem keliones namo. Pirma karta pagimdziusiai manau reikia daugiau demesio, tai geriausias variantas, kai tetukas salia ir kvieciasi personala, ar tiesiog pats su klausimais kreipiasi. Taip dare labai daug tetuku, girdejau uz duru
Zinok kursu juose neaptikau, nezinau tiksliai, ar juose buna. Buvau Tuko berods paskaitoj, ten is Tyzenhauzu akusere mums vede paskaita, tik patalpose kitose. I tuos kursus tikrai verta nueiti, tiek apie gimdyma, tiek apie mazylio auginima.