2015.02.05 19:50 (prieš 11 m.)
Zydre79 parašė:
Ačiū, praeis ašarų banga ir zengsiu kita zingsi, šiandiena labai sunku patikėti, kad rezultatas neigiamas, bet tokia yra tiesa, stengsiuos nepaluzti
Labai gaila, kad nepavyko
Aišku, reikia galvot, kad gyvenimas eina toliau ir reikia nesustoti, bet žinau, kad tuo metu būna labai sunku morališkai - nori nenori, reikia šitą laiką išgyventi.
Aš tai kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad man turbūt irgi nepavyks šis kartas... Nors jokių akivaizdžių ženklų kaip ir nėra, iki hcg dar trys dienos, bet kažkaip ir pilvą jau pradeda truputį mausti kaip prieš mmm, ir šiaip, nuotaika tokia visai nekažką... Šiaip, nei iš šio, nei iš to tiesiog pradedu žliumbti vidury dienos - ir taip kiekvieną dieną jau vos ne savaitę. Šiandien apsiverkiau, kad nepavyko ivf - nors dar net nežinau kaip yra iš tikrųjų
Vakar eidama gatve apsiašarojau prisiminus savo jau metų senumo blogą istoriją, dar žiūrėdama televizorių jei netyčia pamatau kokius vaikus - tai amen tada
Aišku čia hormonai, bet man ir pačiai keista, nes niekad iki šiol nebūčiau galvojus,kad galiu tiek daug žliumbti, ir dar kartais visai ne į temą.