Domikamo parašė:
Po vaistų kurso dar kartą išsitirkit krauja per didelis kiekis gali pažeisti audinius.
Oho ačiū už išsamų ats. darem tyrimus, ale žuvim alergiškas, bet mes nevalgom.. dabar vėl užsiregistravom kraujo tyrimam
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįDomikamo parašė:
Po vaistų kurso dar kartą išsitirkit krauja per didelis kiekis gali pažeisti audinius.
Oho ačiū už išsamų ats. darem tyrimus, ale žuvim alergiškas, bet mes nevalgom.. dabar vėl užsiregistravom kraujo tyrimam
Ar esate kas gave sviesos terapija? As dabar skaitau apie ja ir raso jog gydymas teunka 6-8sav ir tai padeda ilgesniam laikui. As galvoju kad gavau ta terapija ir man vidury gydymo buvo net pablogejimas, pabaigus seansa buvo beveik viskas isnyke, taciau po kazkur 4d vel visa taskeliais ismete
Tai kaip cia yra tada
Domikamo parašė:
Gal kas bandėt dermalex psoriasis? Verta pirkti?
Vartoju, tepu galvą ir buvo taškiukai ant alkūnių - na nuėme 🧐
bebriuke83 parašė:
O man veidą tokiais rausvais spuogeliais vis paberia ir niežti, taip jau nuo metų pradžios, nesuprantu, ar čia žvynelinė, ar kas kitas?![]()
Gal rožinė,nes man panašiai rožinė pasireiškė?
Domikamo parašė:
Domikamo parašė:
Ačiū, labai panašu į rožinę...
Domikamo parašė:
Ačiū, labai panašu į rožinę iš simptomų...
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai