Giedruke parašė:
sveikinimai sulaukus dukrytes![]()
![]()
aciu ;)
Giedruke parašė:
![]()
aciu ;)
Agniren parašė:
Labai sveikinu, bukit sveikos ir laimingos![]()
aciukas
Giedruke parašė:
![]()
aciu visoms uz sveikinimus
dovilyte216 parašė:
faina kaip sveikinu labai labaitai papasakok kaip tau gimdymas praejo ? ar pati pagimdei ?
![]()
labukas. aciu uz sveikinimus visu pirma, gimdymo tiesa sakant nenoriu ne prisimint, sunku buvo, bet su laiku uzsimirs visas tas skausmas... tai vat po Kuciu vakarienes isvaziavau i ligonine, nes nubego vandenys ir jau skausmas nugaros srity nezmoniskas prasidejo..ryte jau laikiau savo lelyte, naktele dar su saremiais prasikankinau
bet kai gime visas skausmas dingo, taip lengva pasidare
leido kazkokius ukolus i nugara, bet man jie padejo gal pirmas 15 min- maziau skaudejo, o veliau tai jokiu vaisteliu,rekiau is to skausmo, sake gera balsa turiu
vai2te parašė:
aciu uz sveikinimus, taikomes prie naujo gyvenimo ritmojauciames gerai, pakoncertuoja mano mazyte, bet svarbu sveika
kaip jus laikotes?
svarbu viskas gerai jums abiems
ai atrodo gerai is dalies bet va pradejau tinti mazai valgau nes rugstys kankina labai,nukrito spaudimas tai silpa darosi sukasi galva vos einu.jau noriu kuo greiciau kad praeitu viskas nes tiek pabodo kankintis kad nebeturiu sveikatos rankos nekyla net ka daryt.bet ka reik kankintis del vaikiuko.
ausryte1985 parašė:
svarbu viskas gerai jums abiemsai atrodo gerai is dalies bet va pradejau tinti mazai valgau nes rugstys kankina labai,nukrito spaudimas tai silpa darosi sukasi galva vos einu.jau noriu kuo greiciau kad praeitu viskas nes tiek pabodo kankintis kad nebeturiu sveikatos rankos nekyla net ka daryt.bet ka reik kankintis del vaikiuko.
suprantu labai gerai tave, man tas pats buvo, nesinori nieko, bet viskas greitai praeis :)stiprybes, beje, kiek jums dar liko nesiot?
vai2te parašė:
suprantu labai gerai tave, man tas pats buvo, nesinori nieko, bet viskas greitai praeis :)stiprybes, beje, kiek jums dar liko nesiot?
dar visas menesis
vai2te parašė:
labukas. aciu uz sveikinimus visu pirma, gimdymo tiesa sakant nenoriu ne prisimint, sunku buvo, bet su laiku uzsimirs visas tas skausmas... tai vat po Kuciu vakarienes isvaziavau i ligonine, nes nubego vandenys ir jau skausmas nugaros srity nezmoniskas prasidejo..ryte jau laikiau savo lelyte, naktele dar su saremiais prasikankinaubet kai gime visas skausmas dingo, taip lengva pasidare
leido kazkokius ukolus i nugara, bet man jie padejo gal pirmas 15 min- maziau skaudejo, o veliau tai jokiu vaisteliu,rekiau is to skausmo, sake gera balsa turiu
![]()
![]()
aisku
nu svarbiausia kad viskas gerai
saunuoles abi ir mamyte ir dukryte
tai pasigimdei sestadieny o pirmadieny jau isleido namo ? o pas kokia daktare gimdei ?
vai2te parašė:
labukas. aciu uz sveikinimus visu pirma, gimdymo tiesa sakant nenoriu ne prisimint, sunku buvo, bet su laiku uzsimirs visas tas skausmas... tai vat po Kuciu vakarienes isvaziavau i ligonine, nes nubego vandenys ir jau skausmas nugaros srity nezmoniskas prasidejo..ryte jau laikiau savo lelyte, naktele dar su saremiais prasikankinaubet kai gime visas skausmas dingo, taip lengva pasidare
![]()
![]()
Sitas skausmas pasimirsta lengviausiai
ir greiciausiai :))) megaukis savo dziaugsmeliu, beje kokio svorio ir ugio?
Sveikos alytiškės
pirmiausia visas su šventėm ir sveikinimai naujom mamytėm
seniai čia bebuvau, ba persikrausčius į kitą vietą vodafonas visiškai neveikia blemba, tai va be neto sėdim jau mėnuo :/ bet va pagaliau prisiruošiau prisijungus per tel. perskaityt viską, ką rašėt
tai užkliuvo temos apie davimą daktaram ir apie tepalus... aš tai gyvenime niekam nieko nesu davus, nes esu prieš tokius dalykus, juk visi dirbam savo darbus, todėl manau, kad čia tik kvailas lietuvių įsitikinimas, kad visur visiem REIKIA duot... o dėl tepalų - na taip, tai ne tabletės, bet jie vistiek patenka į kraują (man čia mistika kažkokia, bet tep jau yr
). Kai laukiaus pamenu mėnesį gulėjau surakinta nugara, bet daktarė pasakė - pyk nepykus, bet aš tau nieko neišrašinėsiu, nieko negalima. O db išvis žiauru man su nugara, naktim nemiegu, mažių vos pakeliu, bet nesitepu niekuo, nes ir į pieną patenka... o šiaip esam sveiki, augam sparčiai, lb norim sėstis, tik vis dar miegot mamai neduodam, dažnai bundam... tai tiek
16 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai