Orchide parašė:
Man nera to iprocio nes buteliuku naudojames 2 savaites su trupuciu![]()
as tai kas kart isplaunu ir i ster metu
ai gerai yra, paskui reiks po biskuti atpratint,kad iskart nenutraukt...
Orchide parašė:
Man nera to iprocio nes buteliuku naudojames 2 savaites su trupuciu![]()
as tai kas kart isplaunu ir i ster metu
ai gerai yra, paskui reiks po biskuti atpratint,kad iskart nenutraukt...
zurza parašė:
jogurtukai bent jau musu parduotuveje stovi atskirai prie vaikisku...nes patys jogurtai vaikam ir suaugusiems yra atskirti...bet nznau,neatkreipiau demesi,ar visoseparduotuvese,ar tik sitoj....varskytes mes dar neragavom...su varskyte as prisibijau...bet ateity,sakau,reiks pabandyt...nusipirksim kokios liesos paprastos varskes ir su uogytem pamaisysiu - ziuresiu,kaip reaguos.
va cia del kalediniu dovanu diskutuojat....as manau nebloga dovana galetu buti medines rogutes...o dabar dar ir tokia tikra ziema zada
![]()
ogo kaip linksmai bus vaikeliui paciuost
cia pas mus sniego kaip nelabai, tai ant asfalto nebruzinsi
as dar nzn
einam mudu pietaut, vaikinas pabudo
ziuresim kaip seksis snd
geru ir skaniu ir jums pietuku
as buteliukus pasterelizuoju kartais...tikrai gan retai...va sterilizavau vakar...bet tik del to,kad nauju nusipirkom puodeliu,tai visus i kruva pavirti sudejau....o pries tai sterilizavau man rodos pries kokius 2 men....pratinames prie visokiu bakteriju....buna vaikuciam sterelizuoja ilgai indelius,o po to kai nustoja,tai jiem ir tryda paleidzia ir seip pilvukui "nelaimiu" atsitinka....tai tas sterilizavimas gali ir meskos paslauga padaryti....
Ruta27 parašė:
pas mane ir pilni namai zaislu, bet kad atsibosta labai, snd eisiu i svarine kokiu menkniekiu paziuresiu,nes pirk brangius,pabosta ir kasopas mus ir nera zaislu pardes normalios,reik i kt miesta vaziuot, cia kurortas pas mane..
as apie dovanas dar nepagalvojau, reiks mastyt po biski![]()
nu jo atrodys vyrelis nerealiai su slipsiuku matai, ogogo![]()
![]()
![]()
mes tiapat galvojem apie kaledine apranga ir dovanas bet niekaip nenutarem ko labaiau reiketu.. gimtadienio proga irgi triratuka stumdoma yra lb fainu jau nusiziurejom.. per kaledas manau butu neblogas daiktas masini kedute nes sita jau isaugti baigem o ziurejau tas geras kur 2-3 grupe tai ir kainuoje nuo 70 svaru ir daugiau .. o ka jus planuojat?
Ruta27 parašė:
ogo kaip linksmai bus vaikeliui paciuostcia pas mus sniego kaip nelabai, tai ant asfalto nebruzinsi
as dar nzn
![]()
einam mudu pietaut, vaikinas pabudo![]()
ziuresim kaip seksis snd![]()
geru ir skaniu ir jums pietuku![]()
jo,pas mus ir praeitais metais,galima sakyt,to sniego nebuvo...bet uzpraeitais - menesiuka laikesi....tai jei siais metais prikristu - galima butu i ideju sarasa itraukti
zurza parašė:
as buteliukus pasterelizuoju kartais...tikrai gan retai...va sterilizavau vakar...bet tik del to,kad nauju nusipirkom puodeliu,tai visus i kruva pavirti sudejau....o pries tai sterilizavau man rodos pries kokius 2 men....pratinames prie visokiu bakteriju....buna vaikuciam sterelizuoja ilgai indelius,o po to kai nustoja,tai jiem ir tryda paleidzia ir seip pilvukui "nelaimiu" atsitinka....tai tas sterilizavimas gali ir meskos paslauga padaryti....
na taip sutinku su tavim. as kazkur skaiciau kad iki 6men partina po to nebutina aisku priklauso nuo mamos ..tai dbr pratinames prie paprastesnio gyvenimo kaip sakai bakteriju :)))
Ruta27 parašė:
Neidukas zaidzia, as pasidaria kapucino uzsimaniau labai...
prikirto mazius ojdaug, patinka jam su paprika pastebejau![]()
mano mazasis miega pietuku.. tai ramiai sau ziuriu tv :)) mm kaip noreciau kapucino ir as
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai