Puma10 parašė:
mano mazasis miega pietuku.. tai ramiai sau ziuriu tv :)) mm kaip noreciau kapucino ir as![]()
mielai vaisinu
as vaikui ieskau treningiuku ir batuku
Puma10 parašė:
mano mazasis miega pietuku.. tai ramiai sau ziuriu tv :)) mm kaip noreciau kapucino ir as![]()
mielai vaisinu
as vaikui ieskau treningiuku ir batuku
Ruta27 parašė:
mielai vaisinu![]()
as vaikui ieskau treningiuku ir batuku![]()
kur ieskai?
Puma10 parašė:
kur ieskai?![]()
per visur ir per ebay ir per kitur, per visur
noriu adidasu treningu ir batuku kokiu kietu padu... tai ebay nieko ypatingo, per kitur ziurineju
gal kas zinot gera vietele kur ilisti paieskoti?
Ruta27 parašė:
per visur ir per ebay ir per kitur, per visurnoriu adidasu treningu ir batuku kokiu kietu padu... tai ebay nieko ypatingo, per kitur ziurineju
![]()
gal kas zinot gera vietele kur ilisti paieskoti?![]()
![]()
![]()
as tik viena gera zinau SPORTSDIRECT
burnickiene parašė:
Mano maze siand miegos suneno lovytej.tai dabar paguldziau jau,o ji duodas kaip pasiutus nes paklodej nupisti suniukai,tai ji bando juos paimt![]()
mano maziukas irgi bando nukrapstyti gyvenulius nuo savo pizamos
tai taip juokingai atrodo susikaupes jie ten darbuojesi o niekas nesigauna
Puma10 parašė:
mano maziukas irgi bando nukrapstyti gyvenulius nuo savo pizamostai taip juokingai atrodo susikaupes jie ten darbuojesi o niekas nesigauna
![]()
as ir cia juoko apturejau ne per seniausia....mazute mano gavo dovanu lelyte,o ant jos sukneles tokia ruzava gelyte prisiuta...tai ji i ta gelyte paziures,pakrapstys, tada ant savo dzemperiuko - ruzava kaciuka...matyt lygino
as jau kavyte isgeriau....laukiu,kol mano atzalele pavargs ir eis pries pusrytinio miegelio...
Labas rytas
mes ir su paveiksliukais turejom nuotykiu
pas ji visa patalye, apsaugeles su vini poohais , tai vis krapstydavo, as tipo miegu, jis manes nezadindavo, ir i tuos ryskius poohus ,bet taip rimtai pasikelia krapsto,vel nukrenta ir t.t.
ir dar sone prie lovytes yra didelis paveikslas ir su poohais, i ta ir ziuri, bet nedasiekia pakranpstynet
oj juokdariukai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai