Jolantacka parašė:
koks fainuolis o va musiske![]()
Fainuole
linksma patenkinta
Jolantacka parašė:
koks fainuolis o va musiske![]()
Fainuole
linksma patenkinta
Dutee parašė:
Fainuolelinksma patenkinta
![]()
![]()
![]()
aciukas :)*
Jolantacka parašė:
as manau taip : kiekviena mamyte mato kaip auga jos vaikutis, kokio stiprumo jis yra ir jo galimybes ir pagal tai prendzia ko vaikui reikia
Pritariu
Kiekvienas vaikas auga ir vystosi skirtyngi
Nerekomenduojama todėl,kad vaikas gali netaisyklingai statyti kojytes, ko pasekoj gali pradėti vėliau vaikščioti, gali stuburiukas iškrypti, gali kojytės būti klišos. Tačiau visur yra galbūt. Visiems skirtingai, tad nebūtinai taip ir atsitiks
mes nenaudojam ir bėdos tame nematau. Išsimankštinam per dieną, išsistrikinėja iki soties ir be to. Ir puikiai laikosi vaikinukas
tiesa, toks pastebėjimas... Ne visada mama žino, kas jos vaikiukui geriausia. kartais vadovaujantis vien nuojauta galima ir bėdos pridaryti... Svarbiausia bent truputį pasidomėt ir tada daug lengviau nuspręst
o musu vikruolis baaisiai judrus ir kolkas stovejimas musu silpnoji vieta,bet mes niekur neskubam
,todel vaikstyne naudojam trumpai,tiesiog ivykiu dienotvarkes paivairinimui
juk svarbiausia nepersistengti,net jei vaikui ir patinka,tada nei kojytems nei stuburiukui jokio pavojaus nera ir nebus.Kaip tik skaiciau apie patarimus vaikstynes atzvilgiu zurnale Tavo vaikas-raso,kad vaikui vaikstyne rekomenduojama naudoti apie 8men,kai mazylis jau bando zengti pirmuosius savarankiskus zingsnius,kad tai butu tarsi pagalba eiti-prilaikymas.
Dutee parašė:
Man idomu ,o kada laikas?![]()
manau reik ziuret pagal vaika as nedeciau i vaikstukus jai ji nepradetu spiruokliuot man ji nenori guleti nori arba sedet arba sokinet tai vat kam vaika kankint galima ir patenkint jo norus
Feja24 parašė:
va mano maziuke seip vaikstiukuose kolkas ji daugiau sedi ir zaidzia kartais paeina galu dar mes pradejom labai kalbetis sako dajdajdajdaj bet su tokiom emocijom atseit kazka pasakoja,dar jinai miega visa nakti nuo 2 menesio o jau 3 menesiai keliasi visa laika be 10 ,10 val:)))
grazuolyte mergyte
mes tai visam bute kilimus jau nueme, nes varineja pana kaip reikiant
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai