Feja24 parašė:
hm as bijau net ka sakyt kas cia taskiukai tie gal vejauraupiai??kazi kada tie vejauraupiai gali prasidet![]()
Uzsikresti gali jais ,o jie patys neprasideda.
Feja24 parašė:
hm as bijau net ka sakyt kas cia taskiukai tie gal vejauraupiai??kazi kada tie vejauraupiai gali prasidet![]()
Dovile 1017 parašė:
Jo jo uzsikresti,arba kitaip po kontakto su serganciu vaiku,lukas grynai po mokyklos gryzo dar baseine buvo o vanduo juk o vanduo juk pagreitina.Bet gerai kad mazai ju buvo.Temperaturas visai nebuvo.
sauluze123 parašė:
Mamytes keliom dienom jus issiverdat darzoviene ar tik vienam kartui?
Nu as dviem dienom,tai pirma diena isverdu ir valgo o kita induka dedu i saldytuva,bet pasildau tik viena karta jei nevalgo tada greitai verdu kazka.
vaidluka parašė:
Nu as dviem dienom,tai pirma diena isverdu ir valgo o kita induka dedu i saldytuva,bet pasildau tik viena karta jei nevalgo tada greitai verdu kazka.
As ta ir turejau omeny nes bet kokia kosyte pasildyta jei nevalgo eina suniukui
DonataPaz. parašė:
As ir verdu dviem dienom,siaip manoji labai nesispjaudo ant darzovienes tik mesyte biski ignoruoja,tai buna kad imaisau atskirai kokiu darzoviu is pirktiniu tyreliu(labai megsta moliugus) tada biski pakeicia ta kosyte kuria valge vakar![]()
Mano irgi mego moliuga,bet va mes jam alergiski,o mano pastebejau labai megsta kalakuto kosyte,kazkaip sunkiai valgo jautiena.Bet viena kart i sav ir ja duodu.
vaidluka parašė:
Mano irgi mego moliuga,bet va mes jam alergiski,o mano pastebejau labai megsta kalakuto kosyte,kazkaip sunkiai valgo jautiena.Bet viena kart i sav ir ja duodu.
Va va mano ir kalakuta kazkaip skaniau valgo negu versiena(as kolkas versiena dar tik duodu) ir dar mego labai morkas.bet va mes morkom alergizuojam
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai