orkaite parašė:
as vedu nesciosios dienorasti . tai pamenu 14 savaiciu man irgi buvo paastrejimas ( ir daugumai ktu dalyviu )toks kad keleta kart ryte netgi supykino. tai gal cia jau paskutinis pasispardymas tau busman asneniskai po 16 sav pastebejau kad rytinis diskomfortas pasibaige ,o seip ant vakaro kyla mazdaug nuo 4 . tik uzmygus man nesijaucia. o dabar va sia savaite tai tragedija.. galvoju kad cia ir del darbo surysta yra nes pas mane fizinis darbas . grindis plaunu , o sniegas tai nesasi nespeji suktis. ir stai prasau rezultatas..
orkaite, del santuokos baznycioje, manau verta ir pavargti,susitavrkyti ka reikia ;) mano nuomone tokia
o del pykinimu - jooo, man buvo aprime siek tiek, o dabar toliau sau sekmingai kaip ir pirmom savaitem vemiu ir ryte, ir vakare. Ir taip jau kelios savaites
jau kaip ir pripratau...

nors irgi nepapuolu i rizikos grupe, bet gydytoja sako - pasidarykim dar kraujo tyrimus.... Kosmaras. Naktim nemiegu. bet kiek kalbejau su kauno genetike - nuramino ir sake nera ko pergyventi,rizikos tikrai nera. Taip kad viskas bus gerai mums
Jungiuosi ir as prie jusu, jei priimsit