Ledi1 parašė:
per savaite pas mane svoris soktelejo nuo +2kg iki +4-5kgnesupratau kaip cia
siandien pasisveriau, priaugau tik 2,2 kg. Ar cia blogai ? , zinoma, man tai patinka, kad neauga ;)
Ledi1 parašė:
per savaite pas mane svoris soktelejo nuo +2kg iki +4-5kgnesupratau kaip cia
siandien pasisveriau, priaugau tik 2,2 kg. Ar cia blogai ? , zinoma, man tai patinka, kad neauga ;)
juoduke_03 parašė:
Nieko tikrai blogo
Vaiduse-33 parašė:
labas, neklausyk ka drauge sneka, kiekvienai gimdymas praeina skirtingai, nes ir nestumas nevienodas visuas dukra pagimdziau lengvai ir nebuvo super dideliu skausmu. .. nereikia cia gasdinti
aisku ir man buvo siuvimu, nes dukryte gime didele, nebuvo kaip islysti
bet paskui viskas pasimirsta kai laikai savo stebukleli ant ranku
![]()
![]()
![]()
pritariu, mane irgi kirpo, nors siaip gimdziau lengvai, bet visa skausma pamirsau ta pacia akimirka kai sunu padejo ant krutines, net gydytoja juokes kad labai greit pamirsau vargus
juoduke_03 parašė:
Tai va, as irgi nedaug priaugau - tik 0.5kg. Is vienos puses dziaugiuosi, nes ir taip virssvorio turiu, bet is kitos puses ir neramu - ar angelukas sveikai vystosi. Ketvirtadieni turesiu skana, o pirmadieni - susitikima su gine, tai tikiuosi geru naujienu ir nuraminimo kad tai normalu...
vylele parašė:
kaip jums gerai, pas mane +6 kgbet pas mane ir pilvukas valandom dideja
![]()
Pas mane dabar apie +3 bet as ir siaip nelieknute, o dabar dar valgyt be galo pradejau tai greitai manau soktelsiu su kilogramais i virsu
as irgi gan normaliai priaugu, nors is pradziu per pirmuosius menesius per visus pykinimus, vemimus ir nevalgymus buvau numetus apie 2.5 kilo, tai dabar netik islyginau minusa, bet ir i pliusa 2.5 kilo, tai priaugau galima sakyt 5 kilus, o ir pilvukas didutis pas mane
begu ruostis, siandien pasimatymas su leliuku man, tikiuos ir pasakys ko laukiames
smalsu siaubingai
planuoju iskart pirma rubeli ta proga atsvest nusipirkt
tik siaubas kaip nezmoniskai karsta net baisu i lauka islyst, reiks jauciu vandenuko buteliuka pasiimt, kad pakeliui i ligonine kur is pado neiskrisciau
Aš per pirmą nėštumą priaugau 22kg (prieš nėštumą svėriau 55kg) ir sūnus nemažas gimė (užauginau pilve tikrą vyrą
), tai dabar džiaugiuosi, kad kolkas svoris labai nešoktelėjo, nes sunkoka paskui juo atsikratyti ... Dabar priaugau 4kg (prieš tai svėriau 53kg). Tikiuosi priaugti max 15kg
visai neblogai būtų
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai