Vaiduse-33 parašė:
seniau tokiu dalyku nebudavo ir musu mamos galvu del to nesukdavosu soda buteliukus plaudavo ir karstu virintu vandeniu skalaudavo
![]()
O mano sunelis tai isvis isaugo be buteliuku ir "soskyciu" tik (.)(.) kiek nori ir viskas
Vaiduse-33 parašė:
seniau tokiu dalyku nebudavo ir musu mamos galvu del to nesukdavosu soda buteliukus plaudavo ir karstu virintu vandeniu skalaudavo
![]()
O mano sunelis tai isvis isaugo be buteliuku ir "soskyciu" tik (.)(.) kiek nori ir viskas
braskyte22 parašė:
taip taip,buna kad tikrai skaudziai spiria,kurioms dar taip nespiria,tai spirs![]()
Tokia jau musu busimu mamyciu dalia![]()
Bet pripazinkim,nors ir skaudziai spiria,malonumas vistiek yraKai matai,kad tavo angelelis pilvelyje,aktyvus smagu,jauciasi,kad auga ir ruosiasi po truputi,isvysti pasauli
![]()
aisku kad smagu, pasigesiu tu spyriuku kai pagimdysiu
ir forume nebesedesim, busim uzsieme
Camelii parašė:
O mano sunelis tai isvis isaugo be buteliuku ir "soskyciu" tik (.)(.) kiek nori ir viskas![]()
ilgai maitinai?
geris parašė:
kaip miela![]()
aha:)nepakartojama:)dar kaip jauti maziuko spyriukus ir tevelio juoka tai isvis
Vaiduse-33 parašė:
![]()
As tai zadu indaplove naudoti,uzdesiu ant karstesnio plovimo.Turiu nusipirkus ir sepeteli,jei ka su juo praplausiu.Musu mamos naudojo karsta vandeni ir ziurek kokios sveikos uzaugom,manau ir musu vaikai uzaugs
Kristina9105 parašė:
labas mamos!sveikinu wisas laukiancias sawo mazyliu, lengwo gimdymo ir ramiu nakteliu!
Nepykit kad isibroviau, siulau isaugtus savo vaikelio rubelius, labai pigiai, kaunas.
www.skelbiu.lt/skelbimai/rubeliai-nuo-1lt-14945954.html
tikrai grazus rubeliai
Vaiduse-33 parašė:
aisku kad smagu, pasigesiu tu spyriuku kai pagimdysiuir forume nebesedesim, busim uzsieme
![]()
Tai jau tikriausiai,kad forumai bus primirsti laiko sumazes laisvo
Bet neviskai uzmirsti
@@@@ parašė:
O kodėl ne? Aš ir turėjau minčių pirkti, bet persigalvojau, nes lovytė gražiau, o maniežuose-lovytėse, reguliuojasi dugno aukštis, įtiesei čiužinuka - ir tas pats kaip lovytėje![]()
na del maniezo galiu pasakyti, kad tai patogus dalykas, gali veztis i svecius, vaikas nejaus skirtumo aplinkos tokio didelio... taciau, kiek zinau, lovyteje visada yra i ka isikibti, na sijos, ar pagaliukai, kas padeda vaikai jau sedinciam, ar be pradedanciam, greiciau atsistoti, nes yra i ka isikibti
mano seses mergaite pradejo vaiksvioji lovyteje ratais po truputi apie 9 men. Tai manau raidai vaiko yra privalumas
taciau manieze yra mazesne galimybe uzsigauti vaikui. Tai mano nuomone siuo klausimu
aameile parašė:
niu as miegojau puikiai![]()
visada uzmiegi anksti beziuredama filma
bet si syki prikele vyras mat uzsimane su musu pilvuko gyventoju pazaist tai paskui ir man net juokinga pasidare prideda rankyte ant pilvuko leliukas ispiria maniskis vel pakrutina vel ispiria jau ziurek kokias kelias minutes maniskis nekibina tai pilvuko gyventojas pats jau kibina tai taip zaide gal iki 12 nakties:)paskui maniskis apsikabino pilvuko ir uzmogo
![]()
![]()
![]()
![]()
labai jau miela
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai