deimaairis parašė:
esu daug pasakojimu skaicius ,nes galvojau kad ir mum gali prireikt, tai is pirmo zvilgsnio greita procedura labai,ner ko bijot
mes cia anglijoje su tais daktarais nesusidraugaujame..buvome pas savo gyditoja 3 kartus del akytes ,nes buvo guziukas...israse visuos tuos kartus vaistuku..tokiu paciu.paskui neissikentus nuvaziavome speceliai nakti i ligonines priiamami ir melavome kad vaikas baisiai trina akyte ir verkia be perstojo..tai pralaukeme daktaro 4 val.
daktaras indusas kaip nekeista zinojo kas jam yra...isspaude ta guziuka..puliuku buvo beprotiskai daug..oj kaip mazasis verke,o jau as garsiau uz ji..tai liepe man iseiti...pasiliko mano vyra ,kad laikytu jam galva...kaip viska isspaude buvo l.grazi akyte..sake praeis uz 5 dienu ir viskas issivalys...,bet deja
guziukas vis atsirazdineja..tai as pati kiekviena diena spaudau tuos pulius... nezinau ar dar kreiptis pas tuos daktarus ar geriau vykti i lt ir viska susitvarkyti ar tempiotis cia.. nes kiek einam pas daktarus tai visi skirtingi ir neduok dieve kas paskui galu neatrisi kas ka sake ar kas ka liepe daryti..
nezinau jau uz ko griebtis

seses berniukui, pusseseres mergaitei buvo zonduojamos akytes, tj tikrai nieko baisaus.. viena diena prazondavo, kita ryta paleido